Oud-inlichtingenman denkt bij NPO aan ophanging of executie voor Thierry Baudet

Op de publieke omroep was het deze week weer eens ouderwets gezellig, bij het praatprogramma OP1 liet oud-inlichtingenman Pieter Cobelens (NAVO, MIVD) weten dat bepaalde uitspraken niet enkel meer ‘nepnieuws’ zijn, maar dat “Voor dit soort dingen werden mensen in oorlogstijd opgehangen en geëxecuteerd.” Cobelens reageerde op kritische inzichten van de voorman van Forum voor Democratie (FvD), Thierry Baudet, die een hele andere mening is toegedaan over wat de rol van Nederland zou moeten zijn in de oorlog in Oekraïne.

De uitspraken werden gedaan in een discussie over het inzicht krijgen in geldstromen vanuit Rusland naar Nederland en waar die precies zouden belanden. De Tweede Kamer heeft besloten hier onderzoek naar te gaan doen. Daarnaast komen er aanpassingen van wetten om de overheid meer bevoegdheden toe te kennen om dergelijke acties te ondernemen. Toen de zware woorden vielen knikte ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers vrolijk mee, Thierry Baudet is hier minder over te spreken, hij liet via de sociale media weten “Dit heeft een directe invloed op mijn veiligheid.”

One comment

  1. Die cobelens is ook volledig de pedalen kwijt en leeft in een wereldje ver weg van de realiteit bij die psychopaten die heel deze misdadige zooi creëren. Beseft dat stuk onbenul wel goed wie hier verraad gepleegd heeft en wie hier in feite opgehangen of geëxecuteerd moet worden?

Comments are closed.