Na een aantal kritische uitspraken over het Oekraïneconflict van viceadmiraal Kay-Achim Schönbach, inspecteur bij de Duitse marine, tijdens congres in India, heeft de viceadmiraal na veel publieke druk besloten terug te treden. Schönbach noemde het verhaal dat Rusland op het punt stond om Oekraïne binnen te vallen ‘nonsens’ en volgens hem kunnen Georgië en Oekraïne geen NAVO-lid worden. De Russische president Vladimir Poetin verdient volgens Schönbach respect, de Krim zou nimmer meer deel van Oekraïne worden en Rusland zou geen tegenstander maar partner moeten zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “[Spotprent] Duitse viceadmiraal stapt op na uitlatingen Oekraïneconflict”

 1. Russen zijn Europeanen met een christelijke achtergrond. Zij zouden eerder partner dan vijand moeten zijn, tegen moslim invasie.

  1. Zeer juist opgemerkt.
   Ben zelf 2 maal in Rusland op vakantie geweest.
   Eerst Moskou en later Sint-Petersburg.
   Met een huurauto een rondreis gemaakt tussen Moskou en Archangel.
   Vriendelijke mensen in de dorpen.
   Wel heel veel armoede bij het gewone volk.

   1. en je wordt in de gaten gehouden door de KGB van Putin (nog steeds een KGB`er)

  2. Ik vrees dat veel Europese nationalisten met een wel zeer roze bril naar Putin en Rusland kijken. https://youtu.be/i3u4s4JlKtc

 2. waarschijnlijk is deze visie meer realistisch dan het spierballengerol van Westerse politici die liever geld uitgeven aan asilbetruger dan hun grenzen te bewaken , ondersteund door de hoernalisten van de klassieke media . Noch Rusland ,noch Europa zijn gebaat met een oorlog . En de Krim , met zijn marinebasis , zijn militair te belangrijk voor Rusland .

  1. Hendrik Degezelle

   “Noch Rusland ,noch Europa zijn gebaat met een oorlog .” Ha ja? Waarom heeft Poetin dan plots 100.000 militairen en hun aanvalsmaterieel aan de oost- en de noordgrens met Oekraïne gepost? Hij hoopte na de geslaagde overrompeling van de Krim, dat het westen opnieuw enkel zou toekijken wanneer hij Oekraïne zelf zou inpalmen. Niet gelukt, dus. En u moet hij allerlei leugens uit zijn duim zuigen om zijn troepenverplaatsingen te rechtvaardigen.
   Waarom schenden zijn gevechtsvliegtuigen om de zoveel dagen het luchtruim van de Baltische staten? Zelfde reden.

Trending

%d