De leugens in het beleid van het liberale regime volgen elkaar op, nu weer als het gaat over de geldigheidsduur van de coronapas en wederom is het demissionair minister Hugo de Jonge die op een onwaarheid is betrapt. Op 3 november liet een woordvoerder van de minister weten dat een derde prik geen gevolgen zou hebben voor het coronabewijs, deze week bleek dit niet waar te zijn, zonder een ‘boosterprik’ eens per negen maanden vervalt namelijk de coronapas en is het niet de bedoeling dat iemand gaat reizen. Dit alles is voorlopig besloten op een Brussels beraad afgelopen dinsdag tussen de 27 EU-ministers van Volksgezond.

Een derde prik zou nodig zijn volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) als ‘oppepper die de werking van de eerste vaccinatieserie kan verbeteren’ en deze wordt opgedrongen na de eerste twee vaccinacties, die niet voldoende beschermen want mensen krijgen gewoon het coronavirus en geven dit door ook wanneer ze zijn gevaccineerd. Met dit gegeven is de weg vrij om oneindige rit aan boosterprikken aan de bevolking op te leggen.

Want een belangrijke druk die het regime kan uitoefenen is het beletten van de bevolking zich vrij te bewegen. Naast de coronamaatregelen in het eigen land, die ongevaccineerden het onmogelijk maken om op veel plekken te komen, zet men ook de wél gevaccineerden onder druk, want die kunnen als ze niet om de zoveel tijd bijprikken, o.a. straks niet meer op reis in de Europese Unie.

Dat het liberale regime in Nederland hele andere plannen heeft dan ze naar de bevolking communiceert is wel duidelijk. In de Europese Raad hield demissionair minister Hugo de Jonge namelijk een ferm pleidooi voor samen optrekken in de EU, dat zich niet beperkt tot de coronapas, hij wil ook een verplichte PCR-test voor iedereen die naar Europa wil reizen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: