Leipzig: Duitse dictatuur spuit pepperspray op oud dametje met fiets

Over gans West-Europa hangt nu de loden druk van de liberale dictatuur. Ook Duitsland wordt zwaar getroffen door de tirannie. Net als in Nederland en in België (Terkamerenbos) wordt vreedzaam protest daar met de grote middelen door hersenloze politiehuurlingen uit elkaar geknuppeld.

In Leipzig wilden burgers gisteren vreedzaam betogen, en er kwamen minstens 5000 burgers op af. Maar onder het mom van ‘coronamaatregelen’ wilde de dictatuur maar 1000 mensen op het enorme Operaplein toelaten. De duizenden anderen werden opgesloten in zijstraten. Op deze beelden is te zien hoe ze met grof geweld werden verhinderd aan het vreedzame protest deel te nemen. Een oud dametje op een fiets wordt wreed vol pepperspray gespoten, ook een oudere heer wordt bruut weggeduwd.

Het liberale regime laat de maskers overal vallen. Het Covid SLAVE Ticket was de definitieve stap naar de dictatuur.

One comment

  1. Hoe die politieagenten met helm en kogelwerende vesten en volledig beschermd en bewapend daar staan. Heeft dit iets te betekenen of vindt iedereen dit normaal

Comments are closed.