Naarmate de liberale dictatuur haar maatregelen tegen vrijheid en vrije meningsuiting verder uitrolt, wordt ze ook steeds banger voor haar eigen troepen. Zopas heeft het regime huiszoekingen uitgevoerd in drie legerkazernes (Saffraanberg, Florennes en Heverlee) en bij acht rechtse militairen thuis.

In een democratische rechtsstaat gebeurt dat alleen als er aanwijzingen zijn dat er een misdrijf gepleegd is, maar niet in dit geval. Het enige wat men viseert is het feit dat militairen beginnen nadenken, en zich een rechtse mening beginnen vormen tegen omvolking, tegen islamisering en tegen de liberale dictatuur. In het regimejargon heet dat dan: ‘ De betrokkenen worden verdacht van het verspreiden of het publiekelijk ter beschikking stellen van boodschappen met het oogmerk aan te zetten tot het plegen van inbreuken gelinkt aan terrorisme.’

Wie die zin goed leest, zal merken dat er dus helemaal géén misdrijf gepleegd is, maar dat militairen onder elkaar kritisch beginnen nadenken over wie zij moeten dienen, de dictatuur of het volk. De huiszoekingen zijn enkel bedoeld als intimidatie, en om de betrokken militairen sociaal te isoleren van andere militairen en van het volk.

Het regime laat weten dat de operatie een uitloper is van de zaak Jürgen Conings. Die militaire held werd door het regime illegaal gestraft omdat hij op Facebook een discussie met een islamitische vrouw met hoofddoek had gehad, en haar daarbij zijn mening had gezegd. Daarop trok de held in mei 2020 bewapend het nationaal park Hoge Kempen in, met de melding dat hij de kant van het volk koos tegen het regime.

Bij een eerste zoekactie werden Belgische militairen het veld in gestuurd om hem te vinden en dood te schieten, maar zij ‘vonden’ hem niet – omdat ze hem niet wilden vinden. Geen enkele Belgische militair was bereid op een eigen collega te schieten. Daarop moest het regime de hulp inroepen van buitenlandse militairen, en die hebben Jürgen Conings naar alle waarschijnlijkheid vermoord.

Binnen het leger is de onvrede over de liberale dictatuur enorm groot. Het zou het belgische regime toch te denken moeten geven, dat het huiszoekingen moest uitvoeren in een kazerne in Saffraanberg die luistert naar de naam ‘koninklijke school voor onderofficieren’, en zowaar ook in de kazerne van de 2e Wing Tac van Florennes van waaruit de F-16’s opereren. Of intimidatie daar veel goed aan doet valt nog te bezien…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Dictatuur doet huiszoekingen bij rechtse militairen”

 1. Op basis van wat baseert ge u dat hij vermoord is door buitenlandse militairen?

 2. wanneer gaat de staatveiligheid (achter de schermen geleid door de loge ° eens uitgemest worden. ik denk dat er nog veel smeerlapperij zal gebeuren voordat het vlaams Belang en nva aan de macht komen ook die stal uit te mesten,maar ja bij ook de nva is al geinfiltreerd door logemannen b.v.Siegfried Bracke

  1. Big Brother, PoCo Loge Freak bij de Loge “La Farce Tricolore” onderdeel van het GrootFarWest(en)

   Onderschat onze kilometer Lange PoCo-Loge Arm niet in de tricolore Deep State Belzeike.

 3. Adrien Van den Bossche

  Dat het leger het niet meer zou pikken en de kant van de bevolking kiezen zou een zéér GOEDE zaak zijn ! Zo kan het absoluut toch niet verder !

 4. Voorrang van Rechts

  De bedoeling van de Links-liberale dictatuur lijkt wel elke oppositie te wurgen o.l.v. Minister van Censuur Q !

 5. De liberale elite kan slechts overleven door het vervangen van de Belgisch leger door huurlingen van vreemde afkomst die alles zouden doen voor een bete broods, een bed en een bad.

Trending

%d bloggers liken dit: