Wat door velen al maanden voorspeld wordt, maar werd afgedaan als een ‘komplottheorie’, is nu werkelijkheid geworden: het door de EU ontworpen ‘digitale Covid-certificaat’ wordt nu door de Belgische regering ingevoerd als coronapas om niet-gevaccineerden de toegang tot horeca en andere zaken volledig te ontzeggen.

Daarmee heeft de Belgische dictatuur een beslissende stap gezet: er is een maatschappij gecreëerd waarbij mensen die (om welke reden dan ook, waaronder medische redenen) niet gevaccineerd zijn, worden gestigmatiseerd, gediscrimineerd, uitgesloten en benadeeld in het dagelijkse leven.

Een medische reden daarvoor is er niet. Want zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerden worden besmet door Covid-19, en zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerden geven het virus ook door. Zelfs als morgen 100% gevaccineerd is zal het virus dus niet verdwenen zijn.

De coronapas biedt ook geen enkele veiligheid aan bezoekers of personeel van de horeca, want het zegt niets over de vraag of de houder ervan besmet is. Wie immers gevaccineerd is, heeft de pas; maar ook gevaccineerden kunnen besmet en ziek zijn. Het medische nut ervan is nihil.

Maar zowel de dictator-viroloog Van Ranst als de dictator-minister Vandenbroucke (nooit verkozen) zijn glashelder: de coronapas is enkel bedoeld om niet-gevaccineerden hardhandig te dwingen zichzelf te laten vaccineren.

Laten we Vandenbroucke even aan het woord: ‘Ik zou (de coronopas) zelfs stimuleren. Niet omdat er dan minder besmettingen zullen zijn. Wel omdat het een extra duwtje in de rug kan geven van wie zich nog altijd niet heeft gevaccineerd.’

En de communistische dictator-viroloog Van Ranst, als PVDA’er een grote fan van communistisch dictatoriaal China, zegt het zoals gewoonlijk in alle openheid: ‘ Het is tijd om niet-gevaccineerden op een minder vriendelijke manier te overtuigen.’

De volgende stappen in het uitrollen van de coronopas-dictatuur zijn intussen ook duidelijk: eerst een verbod op werken in de zorgsector zonder coronapas, en daarna een verbod op werken tout court zonder coronopas, zoals in Italië al het geval is.

De vraag is nu of ook in dit land zal geprotesteerd worden. In vrijwel alle ons omringende landen zijn er al maanden massale protesten aan de gang, maar in België bleef het tot nogtoe kalm; vooral omdat de liberale dictatuur alle propaganda-mediakanalen stevig in handen heeft.

De overgesubsidieerde kolossale staatszender VRT, de fors gesubsidieerde mediagroepen DPGMedia en Mediahuis: ze verspreiden elke dag opnieuw de angst en de paniek die het regime nodig heeft om rechten en vrijheden verder af te schaffen. Stemmen die oproepen tot rust en redelijkheid, tot aandacht voor het verbeteren van de algemene gezondheid door sport, gezonde voeding, bestrijding van roken en obesitas, tot het respecteren van de opbouw van de natuurlijke immuniteit van gezonde mensen en kinderen, worden belachelijk gemaakt of doodgezwegen.

Volgend weekeinde wordt er betoogd, zowel in Brugge (13.30 uur ‘t Zand) als in Leuven ( 14 uur, Martelarenplein).

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Belgische dictatuur voert coronapas in bij horeca”

 1. Michel van brempt

  En de Vlaamse regering stond er bij en keek ernaar

 2. Het is ontzettend roekeloos en onverantwoord om nu ook kinderen massaal met dit experimenteel goedje in te spuiten, zeker gezien die pseudo-vaccins tot een hersenbloeding of myocarditis kunnen leiden. In normale omstandigheden wordt een medicijn of vaccin die zoveel blijvende schade aanricht meteen van de markt gehaald. Er zijn in de VS veel miskramen vastgesteld vlak na vaccinatie. Als ik gevaccineerd zou zijn, zou ik me zeer veel zorgen maken over de lange termijngevolgen, gezien de vele bijwerkingen die nu reeds zijn vastgesteld. Er hangt veel bloed aan de handen van vaxx-maniakken als Marc Van Ranst en Frank Vandenbroucke. Als je de echte wetenschap wil onderzoeken, dan zal je die zelden te horen krijgen van dokters of professoren want ‘wetenschap’ is de dag van vandaag (net zoals de media) gekochte propaganda en de farmaceutische industrie is een financiële wereld. Coronavaccins zijn een goudmijn voor de farma-industrie en ze hebben er dan ook alle baat bij om deze oplichterij zo lang mogelijk in stand te houden.

 3. Maar …. er is ook goed nieuws: 1) onze gemaskerde groentenman is eindelijk ook wakker geworden en spreekt zelfs over dictatuur en dergelijke :-) 2) daarnet iemand ontmoet die de twee spuiten op heeft en nu enorm veel spijt heeft. Zij heeft ondertussen ook de docu’s gezien, is woedend over wat er haar aangedaan werd en griezelt van wat er in haar lijf aan het gebeuren is, maar te laat! 3) één van mijn kleinkinderen is ook wakker en vertelde me dat hij beseft dat we in de derde wereldoorlog terecht zijn gekomen. Laat ze ons maar opsluiten en monddood maken, hoe meer hoe liever want dat maakt mensen echt wakker. Er is nog hoop!

 4. Hector Van Oevelen

  Zelfs door de naasten die mij dierbaar zijn, word ik onder hoge druk gezet om nog raprap dat ‘bevrijdende’ prikje te laten zetten, want dat ik anders vanaf maandag – noem ik die dag allerzielen of in dit geval allierzieligst? – in geen enkele kroeg of in geen enkel restaurant nog binnen zal mogen. Hoewel, nota bene, brutaalweg wordt toegegeven dat zelfs dubbel gevaccineerden daarmee niet zeker kunnen zijn van virus-onaantastbaarheid. De heuglijke bevrijdingskreten die tot een paar maanden geleden nog vooruitblikten op een virusvrije samenleving, zijn nu ook al fel afgezwakt tot ‘geen enkele zekerheid dat wij nu van alle bedreigingen bevrijd zullen zijn’, want we zullen met het virus moeten leren leven. Wijs me rap eens de meerwaarde van die twee prikjes (behalve dan voor de farmaceutische graaiers die er maar niet genoeg van kunnen krijgen) die we ook de volgende jaren nog zullen moeten krijgen. Britse en andere en steeds muterende varianten, weet je wel… Geef ons staatslieden i.p.v. BROUCKEventjes en stiekeme HOERagangers NU NU NU !

 5. Het ware gezicht van de globalistische liberale elite die deze politieke en medische trekpoppen aanstuurt. Het liberalisme volledig toegepast toont uiteindelijk haar totalitaire werkelijkheid.

 6. Ja, het is ernstig en de bevolking is dom, goedgelovig en snel bang.

 7. En ons Belgisch Frankske zat erbij te glunderen. Eindelijk is hij de baas over iedereen, of om de zonnekoning te parafraseren: La santé c’est moi, ha ha.

 8. Toen ik dit een jaar geleden in mijn glazen bol zag noemde men mij een ge-weet-wel-wat.

  De gangsters die ons land verkochten sussen het gepeupel af en toe met zoete woordjes om daarna telkens de riem wat dichter toe te trekken. Goede politiekers zijn daar virtuoos in, en ze zullen in belgieje (het spijt me maar ik kan dit vuil woordje nooit correct uit mijn strot wringen) ook wel hun team psychologen hebben om het volk op de juiste manier richting nieuw communisme te mennen. Protesten halen niets uit – dat heeft de geschiedenis ons geleerd – want hoe meer protest hoe meer repressie. Wat wél helpt leren we ook uit de geschiedenis, maar dat gaan we hier niet verklappen … we gaan harde tijden tegemoet. Eén troost: onze kinderen zijn danig geïndoctrineerd dat ze niet beter weten en pas later uit het utopische waanbeeld wakker zullen worden.

  Zelfs op Palnws worden statements als hierboven gecensureerd.

  Jullie zijn hier de enige deftige site waar nog een kritisch geluid klinkt, waarvoor dank!

 9. briers ghislain

  Als de mensen niet gewillig in je oplichtersverhaal meegaan , kan je ofwel erkennen dat je een oplichter bent , ofwel ze dwingen . Juridisch heet dat oplichting of diefstal met geweld . DAT is het democratisch gehalte van zowel van rampst als van Van Den broecke . Toeval dat ze beide extreem linkse sympathieën hebben ?

Trending

%d bloggers liken dit: