Facebook censureert REACT: volg je onze nieuwe pagina al?

Met Reactnieuws houden we altijd de vinger aan de pols van nieuwe manieren om de leugenpers voorbij te gaan en de mensen rechtstreeks en juist te informeren. Jaren geleden waren we dan ook één van de eersten om massaal aanwezig te zijn op Facebook; we bouwden samen met jullie een pagina op die meer dan 5000 volgers had.

Maar de liberale censuur sloeg toe, en die grote en succesvolle pagina werd zonder enige kans op verweer door Facebook gecensureerd. Een botte schande en een voorbeeld van de onvrije liberale dictatuur waarin we in West-Europa terecht gekomen zijn, terwijl mensen in Hongarije en Polen wél nog vrij kunnen zeggen en schrijven wat ze denken.

Maar we geven ons niet gewonnen. We maakten als symbolisch verzet tegen de censuur een nieuwe Facebookpagina ‘Nieuws van React’ aan. Het is jammer dat we codewoorden moeten gebruiken, zoals ‘I-terreur’ voor islamterreur, maar dat is de enige weg om de censoren van Facebook te omzeilen…

Help jij ons mee deze nieuwe pagina ‘Nieuws van React’ te laten groeien? Door ze te ‘liken’, te volgen, te delen en goede commentaar te geven. Samen zetten we een neus naar de censuur van Zuckerberg&Co!

2 comments

Comments are closed.