Zomervakantie: minder artikels op ReactNieuws

Zoals ieder jaar rond dezelfde periode, namelijk de maand augustus, doen de redacteuren van ReactNieuws wat rustiger aan, vanwege het mooie weer en de noodzaak om even bij te komen van alle hectiek. Er verschijnen dus wel artikels op de webstek, maar niet meer in de aantallen die u van ons gewend bent. Het is voor ons tevens de mogelijkheid om alle berichtgeving én wat hieromtrent speelt goed te analyseren, zodat we na deze periode nog beter geïnformeerd voor de dag komen.

Mocht u nu zelf belangstelling hebben om vandaag of in de nabije toekomst artikels te gaan  schrijven voor een webstek, die helemaal zonder geld van overheden of oligarchen functioneert en dus gewoon écht nieuws kan brengen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Wij hebben daarnaast middelen nodig om ons verder te ontwikkelen. De kleinste gift is voor ons al waardevol. Wilt u ons financieel ondersteunen, dan is HIER de plek daarvoor.

Mocht de actualiteit dit van ons vragen, dan zullen wij uiteraard alsnog bovenop het nieuws duiken om hierover te verslaan.

Alvast een fijne vakantie toegewenst.

One comment

Comments are closed.