Moslims stampen liggende man verrot in Blaarmeersen, Gent

Daar is de lente, daar is de zon, en daar zijn de rellende moslims. Het zomerseizoen van de islamitische strandjihad werd gisteren afgetrapt (jawel) in het warme, linkse, verbindende en multiculturele Gent, meer bepaald het stranddomein de Blaarmeersen. De rechtse oppositie had na eerdere rellen harde maatregelen gevraagd, maar het linkse stadsbestuur vond dat niet nodig: de gevolgen kwamen prompt op de eerste dag dat er mocht gezwommen worden.

Grote groepen moslims betaalden geen inkom, terroriseerden de glijbanen, vielen Vlaamse vrouwen en meisjes lastig, en pompten elkaars agressie op met gevechtsoefeningen. Op beelden is te zien hoe bij een vechtpartij een grote zwarte man een liggende gedaante op de grond op het hoofd stampt, wat vervolgens gevolgd wordt door kopschoppen van een kleinere allochtoon. Tientallen moslims stromen dan toe om mee op het liggende slachtoffer in te trappen.

Vervolgens kwam de politie, en raad eens wat er gebeurde? Op bevel van het linkse stadsbestuur werd het domein gesloten voor… iedereen. De islamitische criminelen werden niet omsingeld en aangehouden; ze werden ‘geëscorteerd’ naar de trein. Waar ze ongetwijfeld allemaal braaf een ticketje kochten, en zonder iemand te storen op hun treinstoeltje bleven zitten. Lachend om de laksheid en lafheid van de Vlamingen, en het volgende knokuitstapje naar de Vlaamse stranden plannend.

De leugenpers verzwijgt de moslimachtergrond van de criminele daders, en houdt het op de klassieke ‘jongeren’; die zouden zich ‘heel de dag rustig gedragen’ hebben, tot het plotseling zou ‘misgelopen’ zijn met een geïsoleerde vechtpartij. Een ooggetuige geeft echter op Twitter een waarheidsgetrouw beeld van hoe zo’n ganse dag islamitische strandjihad eruit ziet:

7 comments

 1. Volgens artikel van de Belgische Grondwet moet de islam verboden worden want die roept op, na overlevering van die pedofiel uit de zevende eeuw zijn geschriften die oproept olm alle ongelovigen te doden,! Dus volledig in strijd met de belgische Grondwet, dus politici begin er aan! Eerst “groen” want die moeten nog begrijpend lezen en leren en dan alle anderen. Zoals een tsjeef ooit gezegd heeft in het federaal parlement: onze grondwet is geen velleke papier!

 2. PC links wil het niet zien, staat het toe, wanneer komt de tegenkracht, een groep autochtonen die het niet meer pikt. Als ik dit zie is de eerste gedachte die opkomt, (KNIP) dat tuig.

 3. Ik voel die excuses van liberaal De Clerck al komen: “het komt door de hitte”, “het komt door de socio-economische toestand van de jongeren”, “het is de schuld van de Vlamingen die gemeen zijn”.

 4. Kan je de evolutie inbeelden die er over enkele (tientallen) jaren zal zijn?
  En dit blijft niet beperkt tot de Blaarmeersen.

 5. En goedgekeurd door de media … Het schoppen komt eigenlijk van links, want zelf zijn de hoge heren en dames te laf om te vechten, dus laten ze de vreemdeling weer eens het vuile werk doen.

 6. Linkse partijen gebruiken dus islamitische terreur om blanke mensen te intimideren.
  Het benoemen of aanpakken van het probleem is taboe in de schijndemocratie.
  Kortom: straffeloosheid die zal leiden tot Anarcho-tirannie.

 7. Zolang PERMISSIVITEIT tegenover het autochtonofoob racistisch geweld van “jongeren”(ge weet wel) politiek-correct vermomd blijft als vermeende… “verdraagzaamheid”(sic) zal dit blijven duren, ZEKER nu aangevuurd door het schandaleus islamofiel anti-Voorpost vonnis, waarom zouden “jongeren”(ge weet wel !) zich nu nog moeten inhouden bij hun Intifada tegen autochtonen, die “ongelovigen” ?

Comments are closed.