Terwijl het Belgische regime moord en brand schreeuwt over het ‘gevaar’ van ‘extreemrechts’ gaat het intussen vrolijk fluitend verder met het fluweelzacht aanpakken van islamterroristen.

Islamterrorist Othman Akzinnay is één van de kopstukken van een netwerk van ronselaars, dat meehielp om een leger van islamitische terroristen naar Syrië te sturen om daar niet-moslims uit te moorden. Men zal zich herinneren dat de Syrische regering van President Assad tussen 2013 en 2018 bijna bezweek onder de aanval van vooral Europese islamgekken van ‘Islamitische Staat’, die zich te buiten gingen aan de gruwelijkste misdaden, maar uiteindelijk gered werd door een militaire interventie van Rusland en Iran.

Eén van hen was het moslimzwijn Najim Laachraoui, de lafaard die zich met een spijkerbom opblies in de luchthaven van Zaventem om zoveel mogelijk niet-moslims te doden en te verminken.

Islamterreur in Zaventem, 16 maart 2016

Het Belgische regime zou de islamterroristen kunnen vervolgen voor een Hof van Assisen wegens moord, genocide en oorlogsmisdaden, maar dat gebeurt opzettelijk niet, om teveel ‘slechte publiciteit’ voor de islamsekte te vermijden. Om teveel persaandacht te vermijden worden de terroristen enkel correctioneel vervolgd, en riskeren zo maar lage straffen. Islamterrorist Othman Akzinnay kwam er zo in 2017 vanaf met amper 10 jaar cel.

Massa-executies van krijgsgevangenen, verbranden van gevangenen, massa-verkrachtingen? Géén oorlogsmisdaad, zegt het Belgische regime, en dus géén vervolging voor het Hof van Assisen met mogelijk levenslange straffen, ook al laat de wet dat toe. Wel lachwekkende korte correctionele strafjes en vervroegde vrijlatingen.

En nu komt dus de volgende fase: dankzij de bekende linkse laksheid van het Belgische gerecht wordt de schoft alweer vrijgelaten. Het uitzenden van legers van gruwelijke verkrachters, folteraars en moordenaars kost in Belgistan minder dan 5 jaar cel. Je kan Othman vanaf nu weer vrij tegenkomen op straat – of wellicht eerder in het doplokaal of bij het OCMW.

Othman is overigens een typische Turkse naam, die verwijst naar het Ottomaanse rijk, dat gedurende eeuwen een rijk van islamterreur over een groot deel van Europa in stand hield. Niet-moslims op de Balkan, in Griekenland, Kreta en Cyprus werden opgehangen, gekruisigd, verdronken, op palen gespietst, levend gevild en in brand gestoken. Christelijke vrouwen werden massaal misbruikt of als slavin afgevoerd naar de harems van de Turkse sultans en de Arabische sjeiks. In Servië zijn nog ‘schedeltorens ‘te zien, die fier door de islamistische Ottomanen werden opgericht met de lijken van hun christelijke slachtoffers.

De ‘schedeltoren’ met christelijke slachtoffers van de islam in Cele Kula, Nis, Servië

Maar volgens het regime en de leugenpers heeft het allemaal ‘niks met de islam te maken’. Ook al bevat het haatboek van de islamsekte, de Koran, 23 oproepen tot oorlog tegen niet-moslims.

Samen met Othman werden destijds ook veroordeeld tot lichtere straffen: zijn broer Mohamed Akzinnay, Jawad Loutfi, Majid Afkir, Ishak Ghennai en Khaled Khattab. De namen komen u niet echt bekend voor? Ze hebben dan ook geen stoute rechtse memes op Facebook gepost. In dat geval kende u via de leugenpers hun naam, hun foto, hun ouders, hun grootouders en hun huisdieren…

Onthoofdingen, uitgezonden via video’s? Géén oorlogsmisdaden die voor Assisen moeten komen, volgens het Belgische nepgerecht. Het échte gevaar zijn spandoekjes van Voorpost.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Belgisch regime laat islamterrorist Othman Akzinnay vervroegd vrij”

  1. En toch blijft de negationist Bart Somers (OVLD) ostentatief ontkennen dat Vlaanderen/België islamiseert. De islamisten zijn bezig grote delen van Europa politiek en religieus ideologisch, religieus en politiek te veroveren, dank zij de collaboratie en/of corruptie van liberale en linkse elites.

  2. In de Middeleeuwen zou zo iemand worden geradbraakt of gevierendeeld.

  3. Ons kent ons, inderdaad.

  4. Recht(s) in de roos.

    De manifeste TWEEZAKKERIJ van het politie-correct ontaard regime is stuitend, zeker aangaande hun struisvogelpolitiek over wat muzelmanse terroristen te Maalbeek, op Zaventem en elders in Europa pleegden.

  5. Requistador de Amberes

    Kennelijk WEERAL islamofiele positieve discriminatie gecamoufleerd met het uit de Linkse duim gezogen concept “positieve actie”(actie) waardoor minderheden ONGESANCTIONEERD mogen voorgetrokken worden op achteruitgestoken meerderheden. Dit ondanks het feit dat de Constitutie poneert art 10 (alle Belgen gelijk voor de wet) en art 11 (verbod op discriminatie) maar dat is blijkbaar “maar om mee te lachen” .De Stamboek Europese Vlaamse Meerderheid betaalt dus het hoogste debiet aan belastingen om zich te laten discrimineren ; pure en onversneden “autochtonofobe discriminatie” van overheidswege. Reden temeer om de huidige Vivaldistische mini partijtjes onder de kiesdrempel te verzuipen door ons onbarmhartig electoraal vonnis van 2024. Hoe lang moeten wij nog het”Eigen Volk Laatst” der Vilvaldistische Oikofobie dulden ? Oppositie partijen ontwaak eindelijk eens vooraleer oppositie voeren kan gestigmatiseerd als vermeend “aanzetten tot haat”(sic) door islamofiele magistratuur die het anti-Voorpost vonnis pleegden in het kalifaat Meccalen-aan-de-Dijle !

Trending

%d