Schotse linkse ‘nationalisten’ mislukken alweer na Brexit

Meteen nadat Groot-Brittannië zijn vrijheid herwon van de EU door de Brexit, lieten de linkse Schotse ‘nationalisten’ weten dat ze die vrijheid zo snel mogelijk weer kwijt willen. Ze wilden eerst via Schotse onafhankelijkheid losbreken van Groot-Brittannië, om dan zo snel mogelijk weer aan te sluiten bij de liberale EU-dictatuur vanuit Brussel, zo liet de linkse Scottish National Party (SNP) weten.

Volgens henzelf, en vele commentatoren en journalisten, zou dat nu snel gaan gebeuren. Want, zo droomden ze: de Brexit zou ‘chaos’ brengen, de Schotten waren ‘massaal tegen Brexit’, daardoor waren ze nu erg ‘boos’, en zouden ze nu nog massaler voor de SNP gaan stemmen, waardoor Schotse onafhankelijkheid een feit zou gaan worden. En Schotland snel weer zou kunnen aansluiten bij de EU-dictatuur. Eind goed, al goed!

Nicola Sturgeon (SNP) begroet door Jean-Claude Juncker (EU)

Afgelopen weekend werden al die linkse dromen even getest in verkiezingen. En wat bleek: helaas pindakaas. De linkse SNP raakte alweer geen meter vooruit. Ze behaalde alweer géén meerderheid in het parlement, en bleef steken op 64 zetels van de 129 in het regionale parlement. Dat is welgeteld 1 meer dan vorige keer, en nog steeds 1 te weinig voor een meerderheid.

Het resultaat is dus exact hetzelfde als dat van het beruchte referendum van 2014, waar 55% van de Schotten zich democratisch uitsprak tegen onafhankelijkheid van Groot-Brittannië.

Linkse mensen houden echter niet van democratie, en dus liet de partijleider van de SNP, Nicola Sturgeon, weten dat er… een nieuw referendum moet komen. Nochtans had haar partij in 2014 gezegd dat het referendum de discussie voor ‘een generatie zou beslissen’. Boris Johnson heeft dan ook al laten weten vanuit Londen dat er géén referendum komt, en dat men na de coronacrisis wel wat anders te doen heeft.

De leidster van de linkse pseudonationalistische SNP in actie.

De linkse SNP slaagt er niet in een meerderheid te verwerven, omdat ze van Schotland en socialistisch land wil maken dat met torenhoge belastingen en ruime uitkeringen net als België onleefbaar wordt. Uiteraard horen daarbij ook open grenzen, islamisering en ‘refugees welcome’, om het land nog sneller om zeep te helpen. SNP-leider Sturgeon is een graag geziene gast in moskeeën, waar ze slaafs op blote voetjes gaat, en de hoofddoek oplegt. Ook deelname aan ‘refugees welcome’-optochten hoort erbij. De SNP heeft ook een eigen kring voor allochtonen, waarvan de voorzitter een gehoofddoekte moslima is.

Schotland moet dus blijkbaar ‘onafhankelijk’ worden om de Schotten zo snel mogelijk te omvolken met asielzoekers en moslims.

Nicola Sturgeon (SNP) in de moskee, hoofddoek op.

Wat na deze verkiezing ook alweer aan diggelen ligt is de strategie van een deel van de Vlaamse beweging om Vlaamse onafhankelijkheid dichterbij te brengen door aan te schurken bij de extreemlinkse Catalanen en de linkse Schotten. Dat brengt ons geen meter vooruit.

De vraag rijst of we ons niet beter zouden profileren als volk dat echt onafhankelijk wil worden om net als de Britten weg te kunnen uit de geschifte EU, en net als de Britten onze eigen grenzen en de massa-immigratie door moslims opnieuw te bewaken. Groot-Brittannië zou als sterk en vrij buurland wel eens een véél sterkere partner kunnen blijken dan Schotten of Catalanen.

3 comments

  1. Ik heb er geen probleem mee dat Schotland en Catalonië onafhankelijk worden, maar dan moet het resultaat wel beter zijn dan voordien. De Schotten hebben trouwens niets te verwachten van de EU. Kijk maar hoe de EU Catalonië in de steek liet na de onafhankelijkheidsverklaring van 2017.

  2. Net als de rest van Europa, men is ziende blind en horende doof, onwetend over islam en te politiek correct. Vrees om voor islamofoob en of als racist uitgemaakt te worden, terwijl dat laatste niet opgaat want de islam is geen ras, wel een totalitair, politiek verovering systeem, met veel kenmerken van een secte, verpakt als een religie, waarvan met zegt dat het de religie van de vrede is. islam betekend echter ” onderwerping ” en er staan meer dan 100 oproepen in de koran om niet-moslims, de ongelovigen, te doden, men is verplicht om aan de jihad te doen en als moslims in een land wonen waar nog geen islamitische regering is wonen ze in ” dar el harb ”, het huis van de oorlog en is alles geoorloofd tegen de ongelovigen. Kijk nou eens goed om je heen.

  3. Schotland op weg naar het kalifaat. Een nachtmerrie. Quid gezond verstand? Met dank aan ReactNieuws voor de relevante info.

Comments are closed.