Vooruit (ex-SP.a) eert verdachte van drugdealen met plein in Anderlecht

In Anderlecht is zopas een basketplein hernoemd naar Mehdi Bouda, een 17-jarige allochtoon die in 2019 om het leven kwam toen hij als verdachte op de loop was voor de politie bij een drugdeal en per ongeluk door een politievoertuig werd aangereden.

Het voorstel ging uit van een gemeenteraadslid van Vooruit (ex-SP.a), Safouane Akremi. Op foto’s is te zien hoe de gedenkplaat bevestigd wordt. Daarna werd door de allochtone aanwezigen een islamitisch gebed uitgesproken ter ere van de verdachte.

Deze SP.a’er, excuseer Vooruiter, liet het pleintje hernoemen naar de jonge vluchtende verdachte.

In normale landen worden straten en pleinen vernoemd naar personen die iets positiefs gedaan hebben voor de gemeenschap. Hier worden ze nu dus op voorstel van Vooruit vernoemd naar allochtonen die op de vlucht slaan voor de politie als er controles worden uitgevoerd op drugbezit en drugdealen.

Eerder werd in de stad Brussel ook al een grote muurschildering aangebracht ter ere van de zwarte crimineel George Floyd, die omkwam in… de Verenigde Staten. Deze schildering ter ere van een crimineel kwam er op initiatief van PS-schepen Houba.

De Vlaamse agente Kitty Van Nieuwenhuysen, destijds 23, werd intussen al meer dan 10 jaar geleden doodgeschoten door drie allochtone gangsters vlakbij Brussel. Twee van de drie moordenaars zijn intussen alweer vrijgelaten. Er is in Brussel nergens een plein genoemd naar Kitty, laat staan dat er een muurschildering om haar te herdenken werd aangebracht.

4 comments

  1. Dat jullie dit pikken, het is inderdaad schandalig, misdaad beloond, moordenaars weer vrij en dan nog een islamitisch gebed erbij. Ik las dat Brussel over een paar jaar demografisch islamitisch zal zijn, wat een verrijking.

  2. Hoe word je een idool voor de socialisten?
    1) Enkel allochtonen komen in aanmerking.
    2) Het moet tevens een misdadiger zijn.
    3) Gebruik de media en laat hen zoveel mogelijk de propagandatechniek ‘liegen door weglating” toepassen. Zo is de linkse leugenaar in staat de situatie in zijn voordeel te manipuleren.

  3. Lafheid in het kwadraat zonder verstand en leegkoppen, als het wordt zoals in Frankrijk dat er een volksopstand komt dan zal dit wel veranderen.

Comments are closed.