Franse Raad van State bevestigt ontbinding van Génération Identitaire

Het handjevol bejaarde krokodillen dat de zogenaamde Franse Raad van State vormt – voor zover er van een staat nog sprake kan zijn – bevestigden zonet de ontbinding van Génération identitaire. Het is duidelijk dat de problemen die Frankrijk, het Franse volk, en bij uitbreiding het Europese volk, ondervinden, niet de eerste zorg zijn van de leden van de zogenaamde Raad van State.

Dat arrest, dat een mens opstandig maakt, toont aan hoe diep het weg-met-ons-ideologie geworteld zit.

Laten we niet vergeten dat de voornaamste beschuldiging aan het adres van de Génération identitaire is dat zij vreedzaam enkele spandoeken aan de grenzen hebben opgehangen om migranten, die vaak worden misbruikt door extreemlinkse NGO’s en uitgebuit door gewetenloze mensensmokkelaars, te informeren dat er voor hen geen toekomst is in een land waar de economie er het slechtst voorstaat en waar de werkloosheid hoog blijft.

Gelukkig heeft dit, door en door verrot systeem, dat zij beschermen een zodanig punt van ontbinding bereikt dat de hoop op zijn spoedige ineenstorting met de dag groeit. Als er ooit een burgeroorlog ontstaat, dan zullen zij daar verantwoordelijk voor zijn. Ooit komt er een nieuwe wind, die voor een authentieke, patriottische staat zal zorgen.

Dan zullen de hermelijnen mantels van de dames en heren van de RVS,  vervangen worden door gevangeniskledij.  Ooit zal het volk opnieuw zegevieren.

4 comments

  1. Het is noodzakelijk voor dissidente activisten om zich te organiseren buiten elke officiële organisatie. Elke metapolitieke groepering die succesvol is zal uiteindelijk worden verbannen in deze rood-liberale dictatuur. Organiseer jezelf in kleinere groeperingen met hechte familieleden of vrienden die je al lang kent en vertrouwt. Communiceer zo weinig mogelijk online, laat niet in je kaarten kijken. Als je jonge kinderen hebt, zorg er dan voor dat ze niet gedurende hun hele schoolperiode door de multiculturele hel moeten gaan. Antifa terroriseert al 70 jaar de maatschappij ten dienste van de linkse overheid. De staat zal hen nooit ontbinden omdat ze dezelfde anti-blanke belangen hebben.

  2. Hopelijk komt een volksopstand sneller dan verwacht, Onze God staat aan onze zijde , geloof mij.

  3. Terug naar eigen land.Leve de patriotische staat .Daar werd voor gestreden en daar stierven duizenden mensen voor.

  4. Ze zouden beter die “rad van onstate “ ontbinden .hun hersenen zijn trouwens al in staat van ontbinding . Nu nog hun bankrekening .
    Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

Comments are closed.