Geen blanke te bespeuren in lijst van de 10 grootste drugsdealers van Frankrijk

Sinds 2019 stelt het Frans narcoticabureau een ranglijst op van zijn prioritaire doelwitten, die intern bekend staat als de ‘top 25’ van Franse drugshandelaars. Het gematigd-linkse weekblad l’Obs wist de hand te leggen op de lijst met de 10 machtigste, gevaarlijkste en rijkste drugstrafikanten van Frankrijk.

Kijk naar al de Bretoense, Occitaanse en Elzassische namen die in de lijst voorkomen. Kevin Doure zou nog voor verwarring kunnen zorgen, maar geen nood, onze vriend is afkomstig uit Martinique.

Moufide Bouchibi, 

Reda Abakrim,

Nordine D,

Ben de Trappes,

Bouchaïb El Kacimi,

Kevin Doure,

Rachid El M.,

Nasserdine et Abdelrani T.,

Younès L.,

Ali et Messaoud Bouchareb

Moufide Bouchibi, alias ‘Poto, Mouf, Karim en Le Parisien’

3 comments

  1. Klopt franse overzee delen daar hebben zwarte inwoners ook franse namen. Martinque mooie eiland mooie blanke kolonie eilanden maar blanke hebben het weggegeven aan zwarten gevolg armoede en stank en verval tot gevolg. Nu tellen hollanders hoeveel miljardairs erbij zijn gekomen zwarten en iraanse kim karsdahian maar hoeveel belasting betalen deze lui niets alleen maar oppotten de arme betalen belasting. Veel mensen komen zwarten en moslims voor drugs te dealen naar europa hoe kun je ze tegenhouden. Drugsdealen loont voor hun.Ik wordt door hatelijke blanken boos aangekeken ook door allochtonen hun zien je mening als slecht en hatelijk meteen een stigma op je plakken ze.

  2. Mijn buurman vergelijkt de invasie van Afrikanen en andere oosterse kolonisten met de kolonisatie van Amerika vanaf Christoffel Columbus. We kennen nu een remake maar deze maal met Europeanen als gedupeerde partij.

  3. Zou het in ons land dan anders zijn ? Hoogstwaarschijnlijk niet maar dat zal natuurlijk wel in de PoCo-doofpot gepropt worden wegen zogezegd “etnisch profileren” dat PoCo-wetttelijk verboden is ! Nochtans zou dergelijk systeem toelaten gericht kunnen doen vaststellen in welk bevolkingssegment het meest beschonken gereden wordt, in welk vermoedelijk andere het meeste geld wordt witgewassen en in welk vermoedelijk nog andere het vaakst aan groothandel-drughandel en “sacochentrekkerij” wordt gedaan. Eerst dient er toch geconstateerd vooraleer er aan iets geremedieerd kan worden ! Maar dat zal wel niet politiek-correct zijn vermits logisch en strategisch opportuun.
    Onze Europese beschaving stikt onder een dergelijk politiek-correct censuur-mestvaalt maar dat zal wel kaderen in de “weg-met-ons” Oikofobie en om de “omvolking” niet in het gedrang te brengen.

Comments are closed.