Petitie ‘Gezin in Gevaar’ tegen pedoprogramma op publiek omroep vangt bot bij voorzitter Rijxman

De conservatieve vereniging ‘Gezin in Gevaar’ heeft aan de baas van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) een petitie aangeboden waarin de organisatie aangeeft dat het onwenselijk is om kleine kinderen bloot te stellen aan de seksualiteit van volwassenen. Shula Rijxman heeft deze petitie met meer dan 40.000 ondertekenaars in ontvangst genomen, maar heeft niets met de inhoudelijk kritiek gedaan, ze denkt namelijk dat het ‘op geen enkele wijze schade aan kinderen toebrengt’ zo valt te lezen via de webstek van Gezin in Gevaar.

Achtergrond van dit alles is het programma gewoon.bloot waarin de NPO een duidelijke poging doet om pedofilie te normaliseren. Blote mannen en vrouwen kleden zich in het programma uit om zichzelf vervolgens aan kinderen voor te stellen. De NPO heeft een aantal deskundigen gevonden die dit allemaal heel normaal vinden, om vervolgens hiermee te ondersteunen dat het programma gewoon aan kinderen kan worden voorgeschoteld.

Gezin in Gevaar denkt daar heel anders over en schrijft o.a. het volgende in de petitie;

Uw programma wekt weerzin door heel Nederland. Daarom verzoek ik u met klem: geef het programma “Gewoon. Bloot.” geen minuut zendtijd op de NPO. Stop de seksualisering van kinderen!

2 comments

  1. Dacht ik al, links pedofiele macht veel groter dan rechtse protesten. Ik bedoel niet eens extreemrechts maar gewoon rechts zoals vvd en trawanten in nl.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.