Belgische staatspolitie valt blanke jeugd aan met cavalerie en waterkanon

De liberale coronadictatuur in België heeft zopas een nieuw dieptepunt bereikt: blanke jongeren werden in Brussel door de Belgische federale staatspolitie aangevallen met waterkanonnen, cavalerie, traangas en matrakslagen.

In het Ter Kamerenbos in Brussel wilden enkele duizenden vooral blanke jongeren na een jaar hysterische coronadictatuur een ludiek signaal geven, door een (niet bestaand) ‘festival’ bij te wonen, genaamd ‘La Boum’. Er waren natuurlijk geen optredens en podia, maar de jongeren amuseerden zichzelf door te dansen, te genieten van de zon en te picknicken. ‘Waar is dat feestje, hier is dat feestje’, klonk het vreedzaam en vrolijk dansend.

Waar in Brussel tegen de illegale betogingen van BLM met plunderende vreemdelingen niet werd opgetreden, en ook bij begrafenissen van allochtonen de coronaregels niet worden gehandhaafd, trok de Belgische liberale dictatuur van De Croo&Somers nu weer alle registers open. Op een moment dat nog alles vreedzaam was ging de Belgische federale staatspolitie over tot een aanval in regel op de vreedzame en ongewapende burgers: met traangasgranaten, traangas-spuitbussen, wapenstokken, blaffende honden, het waterkanon en zelfs cavaleriecharges.

Mensen die in het gras zitten bespoten met traangas door de Belgische staatspolitie, in opdracht van de liberale dictatuur

Op beelden is te zien hoe een nietsvermoedende parkbezoeker keihard langs achteren door zo’n paard omver wordt gelopen.

Die scène doet sterk denken aan de schandalige taferelen, toen een tijd geleden mensen in Brussel-centrum vreedzaam wilden betogen tegen de coronadictatuur: er werden toen 500 illegale arrestaties verricht, en voor het centraal station werd de cavalerie ingezet tegen oude dametjes…

Na dit zinloze en nodeloze geweld door de Belgische staatspolitie keerden kleine groepen blanke jongeren zich begrijpelijk tegen de aanvallers: de politie werd bekogeld met waterflesjes, stokken en wat men zoal aan andere projectielen in handen kreeg. Niet goed te keuren, maar wel bijzonder begrijpelijk.

Bij de Vlaamsnationalistische partijen N-VA en VB blijft het na deze groteske aanval van de Belgische staatspolitie op vreedzame blanke burgers oorverdovend stil. Men heeft daar blijkbaar geen enkel probleem mee.

Misschien moeten de ‘Vlaamsnationalisten’ eens opzoeken vanuit welke kazerne de agressieve Belgische staatscavalerie nog steeds opereert: die van Etterbeek. Daar werd 75 jaar geleden de Vlaamsnationale voorman August Borms geëxecuteerd.

5 comments

 1. “Bij de Vlaamsnationalistische partijen N-VA en VB blijft het na deze groteske aanval van de Belgische staatspolitie op vreedzame blanke burgers oorverdovend stil” (texto). Het parlement (eufemisme voor zwijgbarak) heeft al lang verzaakt aan zijn grondwettelijke taak om de regering te controleren. De verkozen Kamerleden leven in een 5 sterrenhotel bij de gratie van de partijvoorzitters. Partijen die de verkiezingen verliezen vormen clusters en steken hun middenvinger op naar het electoraat. Anderen houden zich gedeisd en wachten geduldig hun beurt af voor een koninklijke beloning. Kortom de Wetstraat en het Vlaams boerenparlement behoren niet langer tot het zonnestelsel van het plebs.

 2. Een moedig artikel van Rechtsactueel :
  Voor een goed begrip moet men inzien dat A. De Croo en Mark Rutte hun bevelen krijgen van hun Bilderberger-oversten. Eigenlijk beslissen figuren zoals Klaus Schwab, Bill Gates e.a. over de uitrol van de “Great Reset”. Er is niks geen democratie meer; deze 2 premiers hebben permanent contact met werelds machtigste Illuminati.
  Dat is ook de hoofdreden waarom Rutte onder geen enkel beding wil aftreden : hij moet het inpassen van het Nederlands volk in de digitale dictatuur tot een goed eind brengen : dit is super psychopatisch!
  Men zal dus met brute repressie blijven optreden op het Malieveld, het Museumplein en overal in Vlaanderen/Brussel. Zelfs als er doden bij zullen vallen! Dit heeft niets met anderhalve meter of muilkorven te maken : iedereen moet slaafs onderdanig worden; van de autochtone bevolking wel te verstaan.
  Er is maar één uitweg en dat is blijvend/groeiend verzet. Vlaams Belang en N-VA maken de kapitaalste fout in hun bestaan : deze crisis is bedoeld om hen volledig uit te gommen. Ze MOETEN luisteren naar de verzetslui-die-meer-weten en doen zoals Forum voor Democratie, voor het te laat is!!

 3. Dat de jongeren de draconische coronamaatregelen van psychopaat Vandenbroucke moe zijn is niet meer dan normaal. De jongeren snakken naar wat vrijheid. Het optreden van de Gestapo-politie was buiten proportie. De ruiter die de jongedame met opzet langs achter overhoop reed dient onmiddellijk opgepakt. Dit is duidelijk opzettelijke slagen en verwondingen veroorzaken zonder geldige reden. Mocht het een getinte vrouw geweest zijn stonden de kranten vol over racistisch buitensporig geweld en zou de binnenstad vannacht het centrum van rellen en plunderingen zijn.

  1. Mochten de manifestanten een donkere huidskleur gehad hebben dan zou de socialistische burgemeester Close, wellicht, de cavalerie noch waterkanon ingezet hebben in Ter Kameren bos. Zie recentere incidenten, gepaard met plunderingen en brandstichting, gepleegd door zwarte Afrikaanse terroristen in Liège en Brussel In Zaventem gebeurde een onwettige samenscholing van 150 Afrikanen. Politie was ter plaatse en liet op bevel van de liberale burgemeester begaan. Zwarte mensen genieten blijkbaar het privilegie in België om ongemoeid het covid virus te mogen verspreiden. In het licht van onderhavig hypocriet, discriminerend en partijdig liberaal beleid begrijp ik de frustraties de van Brusselse manifestanten. Ondertussen krijgt men nooit de beleidsmakers in beeld die durven het debat aangaan met onze jeugd op het terrein! Deze manifeste afwezigheid op het terrein van burgemeester Close (PS), premier Alexander De Croo (OVLD), minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (OVLD), Vlaams minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V), is gewoon schrijnend. Een totaal gebrek aan verantwoordelijkheidsbesef en politieke moed in hoofde van de PS en OVLD elite. Mijn oproep aan de politie: staak de fysieke repressie sowieso tegen vreedzame samenkomsten en grijp niet in bij massa protestdemonstraties zolang uw politieke leiders afwezig blijven op het terrein.

 4. Nogeen kleine randopmerking: in de laatste zin zouden jullie best het woord “geëxecuteerd” vervangen door “vermoord”.
  Houzee.

Comments are closed.