Sint-Niklaas: allochtone foutparkeerders schoppen Vlaming open beenbreuk

Op zaterdagavond is in Sint-Niklaas een Vlaming door drie allochtonen in elkaar geslagen op de stilaan beruchte Antwerpsesteenweg, omdat hij zich beklaagde over hun foutief dubbelparkeren voor enkele allochtone winkels. Gunther T uit Sint-Niklaas werd in elkaar getrapt en geslagen en liep een open breenbreuk op. Dat is een verwonding die men bij een ‘normaal’ gevecht niet oploopt. Eerst werd hij met de vlakke hand geslagen, dan met vuisten, en erachter werd een karatetechniek gebruikt om zijn been te breken, aldus de partner van de man op Facebook.

De drie daders worden in de leugenpers omschreven als ‘een Belg en twee Spanjaarden’. Iedereen in Sint-Niklaas weet echter dat er op de Antwerpsesteenweg constant problemen zijn met allochtonen van Noord-Afrikaanse, Afrikaanse en Roma-afkomst.

Rond de allochtone ‘handelszaken’ op de baan is er altijd wel iets aan de hand. Allochtone klanten parkeren steevast dubbel op de rijbaan, en blokkeren zo alle verkeer in de smalle straat. Allochtone klanten van de zaken nemen ruim de tijd om op het voetpad rond te hangen, waardoor ze het fietsverkeer hinderen. Grote camionettes van allochtonen vormen (toevallig?) een scherm voor de winkels, waardoor wat er op het voetpad gebeurt grotendeels aan het zicht onttrokken wordt. Dat de voorbije weken in en rond de winkels alle coronaregels genegeerd worden spreekt voor zich.

Vorig jaar ontving een pitazaak op de Antwerpse steenweg een kogelregen van 7 kogels. Dat gebeurt doorgaans niet omdat de saus te koud was. De uitbater van de zaak was dan ook een Turk die veroordeeld werd voor moord, omdat hij pleegde wat de leugenpers een ‘eremoord’ noemt. In werkelijkheid gaat het om moorden gepleegd uit primitieve achterlijkheid.

En ook het asociale verkeersgedrag van de allochtonen in de straat blijft niet zonder gevolgen. In 2018 reed een auto van allochtonen met Nederlandse nummerplaat de straat in en doodde daarbij een kind.

Schietpartijen, doden op het voetpad, zware agressie door foutparkeerders: je zou denken dat heel politiek-correct Sint-Niklaas nu zijn afschuw zou uitdrukken, en dat er allerlei acties zouden gepland worden tegen ‘zinloos geweld’ en voor leefbaarheid. Maar nee hoor: alles blijft stil, want het slachtoffer is geen homo die sex zoekt met een minderjarige.

De politie is in de straat zelden of nooit te zien, en als ze voorbijkomen laten ze de flagrante allochtone foutparkeerders met rust. Vlamingen een coronaboete geven omdat ze op een bankje rusten is makkelijker.

Met REACTNIEUWS lanceren we bij deze een nieuw woord: de Flandrofobie. Dat is de irrationale angst die blijkbaar leeft bij allochtonen voor Vlamingen, en die leidt tot een constante stroom van beledigingen, racisme, geweld en moord door allochtonen op Vlamingen. Ook Gunther werd het slachtoffer van die Flandrofobie.

Zou het N-VA-bestuur van Sint-Niklaas eens iets kunnen doen aan de oprukkende Flandrofobie in de stad aub? Misschien leeuwenvlaggen hijsen in de ganse Antwerpsesteenweg?

Homo komt om het leven in Beveren nadat hij sex zoekt met minderjarige van 15? De N-VA hangt de homovlaggen uit. Vlaming zwaar in elkaar geklopt in Sint-Niklaas zelf door allochtonen? Stilte.

5 comments

 1. Zo lang permissiviteit politiek-correct gecamoufleerd blijft als vermeende “verdraagzaamheid” zullen die als “jongeren” (ge weet wel !) voorgespiegelden “carte blanche” heu…”carte brune” krijgen voor hun muitend, crapuleus wangedrag

 2. “Och zolang we maar politiek-correct blijven”

 3. Dergelijke agressies zou de overheid, in een normale rechtstaat, bijvoorbeeld Israël, vervolgen als daden van terreur. Let wel! De sossen noemen het allochtonen geweld tegen blanken (autochtonen) denigrerend “kleine criminaliteit”. Moesten de daders blanken zijn en het slachtoffer een allochtoon dan zouden de poco’s (politiek en media) heisa maken over racisme en illico de cavalerie van het Parket in schakelen ! Zeker en vast in het kalifaten Mechelen en Gent. Blijkbaar zijn voor de Vlaamse regering blanke autochtone mensen niet belangrijk genoeg.

 4. Door het structurele allochtone geweld worden al onze steden overgenomen door vreemdelingen. Vele Vlamingen denken nog steeds dat ze zich ergens kunnen afzonderen om zo van deze blankenhaat te ontsnappen, maar deze oorlog zal op de één of andere manier toch tot aan je voordeur komen. Dit is niet het moment om onszelf te isoleren, maar eerder om ons te organiseren en om netwerken en gemeenschappen op te bouwen. Alleen zijn we machteloos, als we ons verenigen zijn we een kracht waar onze vijand rekening mee zal moeten houden.

 5. Hoe lang wordt dit gedrag nog getolereerd???
  Tegenover een nultolerantie omwille van de coronaleugen wordt het eigen volk gediscrimineerd en wezenloos achtergelaten.
  (KNIP)
  Genoeg is genoeg.
  Het volk beslist.
  De beslissing zal de heren in Brussel zwaar doen boeten.
  Vlaanderen,,word wakker voor het te laat is!!!!!

Comments are closed.