Het nieuws van leugenzender VTM heeft gisteren weer een stukje propaganda uitgezonden voor het belgische regime. Het stukje was bedoeld als steun voor VLD’er Vincent Van Quickenborne, die de liberale dictatuur nog wil versterken door de vrije meningsuiting nog verregaander af te schaffen. Voor de leugenpers gaat dat nog niet ver genoeg.

Het propagandastukje wordt opgebouwd rond Stijn, een lid van de vaderlandslievende groep Schild&Vrienden van patriot Dries van Langenhove. Stijn is een veteraan van het Franse Vreemdelingenlegioen, en nu private beveiliger van containerschepen tegen aanvallen door vooral Afrikaanse piraten. In een normaal land zou een man als Stijn als een held gerespecteerd worden.

Stijn (links), veteraan van het Franse Vreemdelingenlegioen, die nu als private beveiliger onze containerschepen en matrozen beschermt tegen Afrikaanse piraten. Een Vlaming om trots op te zijn. RESPECT!

Maar in de belgische dictatuur is hij een gevaar. De VTM-propaganda noemt hem dan ook herhaaldelijk een ‘extreemrechts figuur’, en vindt het héél onrustwekkend dat hij perfect legale gevechtstrainingen volgt. Vlaamse helden als Stijn die onze schepen en matrozen getraind beschermen tegen piraten, dat moeten we van het belgische regime natuurlijk vooral niet willen…

Grof aan het hele verhaal is toch wel dat de propagandabijdrage bij VTM gemaakt werd door… uitgerekend Robin Ramaekers. Ramaekers werkte eerst als ‘journalist’ voor leugenzender VRT, maar liet daar in 2011 een filmpje uitzenden waarin hij ‘wegduikt’ voor geweerschoten op Haïti. Dat was echter volledig fake: de geluiden van de geweerschoten werden er vals op gemonteerd. Daarvoor werd Robin ‘fakeschot’ Ramaekers bij de VRT ontslagen. (Ook de VRT is voor propaganda en fake news, maar het mag niet té hard opvallen.)

In elke normale stiel kan je dan een andere job gaan zoeken, maar niet zo bij de leugenpers: Robin ‘fakeschot’ Ramaekers werd met grote trom binnengehaald bij leugenzender VTM. Waar hij nu dus het lef heeft een stuk propaganda te draaien tegen een échte soldaat, iemand die écht het geluid van geweervuur kent, en die wél de moed heeft om dat te trotseren waar nodig.

Hoeveel lager kan de leugenpers eigenlijk nog zakken?

Overigens onthult Ramaekers in zijn reportage dat de namen van degenen die op de zogezegd ‘geheime’ lijsten van de belgische dictatuur staan als ‘te volgen’ personen, waaronder intussen al tientallen Vlaamsnationalisten, gelekt worden naar bevriende journalisten van de regimepers. Minstens krijgen die bevriende regimejournalisten bevestiging van wie erop staat van bronnen binnen de belgische veiligheidsdiensten. Zo worden die lijsten echte ‘zwarte lijsten’ waarvan ook de propagandapers gebruik kan maken om iemand te broodroven en sociaal te isoleren. In een normaal land zijn dat toch wel wat parlementaire vragen waard.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “Robin ‘fakeschot’ Ramaekers (VTM) maakt propaganda tegen échte soldaat Stijn”

 1. Soldaat Milicien der lichting 1972-1973, gepatenteerd pintenpakker

  Zou één of ander PoCo-Propagandistisch desinfomerend tuig journaille canaille mij dan ook als een extreem rechts terrorist beschouwen omdat ik destijds tijdens mijn verplichte legerdienst in Duitsland met een “Vigneron” machinegeweer (dus niet met spek) heb leren schieten ?

 2. Achterlijke zonhovenaar , de leugenaar de man die oh zo graag in de publiciteit wilde staan hij wilde een held zijn maar werd een laffe puppy . Hou uw bek over Victor hij heeft meer ballen in zijn kleine teen dan jij in uw ganse familie.

 3. Het niveau van de leugenzender VTM zakt weer naar een nieuw dieptepunt. Het is altijd hetzelfde met die Antifa journalisten. Het enige wat ze doen is haatartikels schrijven die ons stoute dingen verwijten, maar ze weigeren overduidelijk tegenargumenten te geven. Dat komt omdat ze dat niet kunnen en omdat ze weten dat wij gelijk hebben. Alleen een zeer slijmerige leugenaar voelt zich aangetrokken tot dat soort ‘journalistiek’. Journalisten hebben een gevestigd belang bij het in stand houden van dit systeem omdat ze er grof geld mee verdienen. Als links verontwaardigd is omdat er Vlamingen zijn die vrachtschepen beschermen tegen piraten, dan is dat omdat ze een paar hersenkronkels missen. Kapingen vinden nog steeds plaats rond de Afrikaanse wateren en eindigen vaak zeer faliekant af voor de zeelui. Bekijk zeker de film Kapringen, een Deense film gebaseerd op waargebeurde feiten die kaping van een Deens vrachtschip door Somalische piraten in beeld brengt. Lang leve Stijn, een echte Vlaming.

 4. Martine Schoefs

  :-) :-) :-) :-) :-)

 5. VTM verpest je dag.

 6. De lichaamstaal van die Robin kan niet verhelen dat hij een slap, onbetrouwbaar en verfoeilijk sujet is!

  1. Ornitoloog van aan den toog

   “Robin” is de Engelse benaming voor “roodborstje”. Ge weet gij het dan al wel zeker….

 7. Een lafaard die een reportage maakt over een held. Dat kan niet goed zijn.

  1. Iemand die weerloos is in de rug aanvallen is iets. Voor een lafaard

Trending

%d bloggers liken dit: