Sinds de zwarte crimineel George Floyd door de politie van Minneapolis werd doodgeschoten vinden allerlei gefortuneerde sportfiguren zich geroepen om politieke standpunten in te nemen en misplaatste kniebuigingen te maken. Nu is het de beurt aan Antoine Griezmann, de man die jaarlijks een kleine 20 miljoen euro opstrijkt om tegen ballen te stampen. 

De aanvaller van FC. Barcelona heeft zijn sponsorcontract met Huawei opgezegd, waaraan hij sinds 2017 verbonden was, omdat dat de Chinese multinational betrokken zou zijn bij het volgen en controleren van Oeigoeren, de islamitische minderheidsgroep die in China wordt ‘onderdrukt’.  Verder laat Griezmann ook geen kans onbenut om de Franse politie aan te vallen en in een verkeerd daglicht te plaatsten.

Een politieagent beantwoordde Griezmann’s kritiek als volgt:

“Jullie, de ‘pseudo-persoonlijkheden’, zoals ik jullie graag noem, uit de film- of sportwereld – die misbruik maken van jullie bekendheid om haat te spuien op sociale netwerken naar onze functie – geven me braakneigingen. Vanuit uw luxueuze appartementen of villa’s kent u de realiteit van het terrein zelfs niet”.

Nu mag iedereen een mening hebben die niet strookt met de onze, voor zover die consequent is. Zo zou het veel moediger zijn dat Griezmann de schendingen van de mensenrechten in Qatar aanpakt, vooral omdat deze terroristische staat, die in 2022 het wereldkampioenschap voetbal zal organiseren, het voetbal en zijn club Barcelona financiert.

Maar neen, het is gemakkelijker de kleine politieman/vrouw uit de Franse banlieue aan te vallen, dan de oliesjeiks van Qatar, die de bankrekeningen van Griezmann nog verder aanvetten. Schop nog wat tegen ballen, Griezmann, maar laat de politiek en de maatschappelijke thema’s aan mensen die er iets van kennen. Uw selectieve verontwaardiging ligt er te dik op.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Schoenmakertje (Antoine Griezmann), blijf bij uw leest”

 1. My brother is just a puppet ! He doesn’t know shit !

 2. Arme imigranten in Qatar hebben geen leven bouwen stadions voor zulke soort mensen voetballers. Aziaten uit india en nepal hun worden er niet rijk van deze rijke voetballers zijn verwende beesten. Oliesjeiks slapen? Waar zijn mensenrechten van de arme arbeiders? Oliesjeiks willen vaker op televisie daar hebben ze miljoenen voor over idioten lijken het wel ik heb niet zoveel geld. Blm aanhangers niet goed snik en oeigoren moeten terug naar turkije alles opgelost mijn mening advies. Iedereen blij. Leven en laten leven mijn mening.

 3. Correctie. De zwarte crimineel George Floyd werd niet doodgeschoten, maar kreeg de knie van een agent op de nek nadat hij een arrestatie weigerde. Floyd stierf na een overdosis fentanyl, dat bleek ook uit de autopsie. De leugenpers en BLM hebben dan op een valse manier het narratief verdraait en de racisme-kaart getrokken. Zei één van de agenten iets racistisch tegen George Floyd? Helemaal niet. Er is geen enkel bewijs van racisme.
  Tony Timpa was een man die stierf in gelijkaardige omstandigheden als George Floyd. Hij stierf tevens door een knie van een agent in de nek en na een overdosis cocaine. Waarom heeft de leugenpers nooit de zaak van Tony Timpa aangekaart? Heel eenvoudig, omdat het slachtoffer een blanke man is en omdat ze hierbij de racisme-kaart niet kunnen trekken.
  https://youtu.be/_c-E_i8Q5G0

 4. Liliane Cottenie

  Griezmann zou beter zijn overtollige geld besteden om mensen te helpen en dan hoeft hij geen
  Onbenullige knievallen te doe

Trending

%d bloggers liken dit: