Venlo: politie tuigt vrienden van Zwarte Piet af

Droevige beelden uit Venlo: daar kwamen enkele tientallen linkse Zwarte-Piet-haters bijeen om hetze te voeren tegen het mooiste traditionele kinderfeest van de Lage Landen. Honderden vaderlandslievende Nederlanders wilden hun mening uiten ten gunste van Zwarte Piet, maar dat mocht niet: ze werden met grof geweld te lijf gegaan. Een busje van de politie reed brutaalweg een groep mensen in, en reed daarbij een gehandicapte Nederlander in een scootmobiel omver. Daarna stormde een stel agenten in burger woest de groep in om mensen neer te slaan en weg te slepen. Andere agenten begonnen met lange wapenstokken op de mensen in te slaan, zelfs op hun rug terwijl ze wegwandelden…

Bij meer en meer Nederlandse en Vlaamse jongeren groeit de boosheid, omdat de politie tegen hen steeds bijzonder brutaal en hard optreedt, maar intussen in vreemdelingenwijken de andere kant opkijkt. Zo sloeg dit weekeinde de vlam stevig in de pan in de volkse Nederlandse wijk Geitenkamp in Arnhem. De Marokkaanse burgemeester kondigde een vuurwerkverbod af, en dat pikt de lokale bevolking niet. De politie werd door jong én oud uitgedaagd met vrolijk knallend vuurwerk. De politie probeerde dat met massaal machtsvertoon te stoppen, maar dat lukte niet. ‘En het gaat zo door tot na nieuwjaar’, zo zegde een buurtbewoner ons. ‘ In allochtone wijken kan en mag alles, maar hier zouden we met oudjaar geen rotje meer mogen knallen? Dat gaat niet gebeuren’, zo klinkt het.

5 comments

  1. ook bij de politie hebben ze niks meer op met de nederlander en worden de stumpers van kozp weer gewoon de hand boven het hoofd gehouden de manier van het optreden van de venlo se politie is buitensporig het lijkt hier wel de ddr en dan moet je ook nog vriendelijk blijven het word de gestapo van nederland samen met die idioten van handhaving die ook menen dat ze meer zijn als de burgr maar ze vergeten dat wij wel hun salaris betalen

  2. De duimpjes naar beneden zijn van de linkse nsbers in dit land.
    De huichelaars en wegkijkers waar Nederland vol mee zit.

  3. Dit was echt niet normaal ik stondver om zwarte piet te steunen,het publiek voor zwarte piet was naar mijn mening erg braaf,er was echt niks aan de hand,totdat ze met 1 politieauto en 1 me auto het publiek in reden en er undercovers uitvlogen en er op los begonnen te slaan,en 1 vrouw in scootmobiel omver reden.
    Dit was puur om de aandacht op te roepen,zodat de kozp rustig zonder problemen londem vertrekken,er werden gewoon kinders met grof geweld in de nek geslagen.

  4. Wow, zie de gretigheid waarmee de politie op de burgers begint te kloppen. Het lijkt wel een aanval van de Gestapo. Het lijkt alsof de politie een order heeft gekregen om een bivakmuts op te zetten en veel geweld te gebruiken. Toch wel een heel verschil waarmee verontruste burgers worden behandeld en de zachte aanpak van linksen, allochtonen en ander tuig.

    1. NIET NORMAAL, HOE GRETIG DE POLITIE DE , BRAVE EERLIJKE , VEEL BETALENDE BURGERS AFTUIGT. HET IS DUIDELIJK TE ZIEN , DAT HET MET HEEL VEEL ZIN EN OVERTUIGING UITGEVOERD WORDT. EN DAT ALLES OMDAT DE DONKERE MANNEN en VROUWEN, SUPER RACISTEN ZIJN ,EN DAT ALS GRATIS GOED VERZORGDE GAST… MOET MAAR DURVEN… EN ZO HET FEEST BIJ UITSTEK VOOR MILJOENEN KINDEREN GEWOONWEG AFBREKEN. HEREN POLITIEKERS HEBBEN JULLIE ZAND OF WATER IN JE VERDOEMDE KOP ???

Comments are closed.