Bijna twee weken na de Amerikaanse Presidentsverkiezingen weten we nog steeds niet wie die gewonnen heeft. De door Donald Trump en de Republikeinen voorspelde chaos van het tellen van de stemmen per post duurt verder. Die chaos kwam er omdat het voordien beperkte stemmen per post door de Democraten in een aantal staten massaal werd uitgebreid, in de – terechte – hoop zo de échte stemming op verkiezingsdag in hun voordeel te kunnen doen kantelen.

In Georgia is de chaos zo groot dat intussen al een volledige manuele hertelling bevolen is door de regering; dat gaat wellicht weken duren. In Pennsylvania heeft het Hooggerechtshof zopas beslist dat het verschuiven van de inleverdatum van de poststemmen met 3 dagen onwettig was, een eerste belangrijke overwinning voor de Trumpcampagne. In Arizona is de voorsprong van Biden weggesmolten naar minder dan 12000 stemmen.

De leugenpers blijft Biden 290 kiesmannen geven en Trump amper 217, maar als je Pennsylvania even buiten beschouwing laat is de échte stand: Biden 270 – Trump met het zekere North Carolina erbij 232.

Intussen beginnen de Republikeinen wel degelijk keiharde bewijzen van kiesfraude op tafel te leggen. De meest opvallende kiesfraude is toch wel dat overal in de VS inderdaad duizenden doden gestemd blijken te hebben. In zijn programma op Fox heeft het fenomeen Tucker Carlson, een rechtse columnist, in zijn sarcastische stijl een tegelijk vermakelijke en schokkende lijst van dode kiezers in Georgia voorgelezen. Dat gaat dan zo:

‘ Tussen die stemmen zullen de auditors een stem vinden uitgebracht door een vrouw genaamd Deborah Jean Christiansen. Het zal moeilijk zijn om iemand te vinden die een slecht woord te zeggen heeft over Deborah Jean Christiansen. Ze was jarenlang bekend in haar gemeenschap als vogelliefhebber, een fervent tuinier, een toegewijde fan van de Georgia Bulldogs. Degenen die haar kenden waren verdrietig toen ze afgelopen mei stierf. En het zal hen misschien verbazen dat Deborah Jean Christiansen er zelfs na haar dood nog steeds in slaagde zich te registreren om te stemmen en vervolgens een stem uit te brengen, vermoedelijk voor Joe Biden.

In zekere zin is het een inspirerend verhaal, de triomf van stemmen over de dood. Niemand belichaamt dat verhaal zo goed als James Blalock uit Covington, Georgia. Dhr. Blalock was 33 jaar postbode tot hij in 2006 overleed. Veertien jaar later was hij volgens staatsgegevens nog steeds dingen aan het opsturen per post. James Blalock heeft een stem uitgebracht bij de verkiezingen van vorige week. Hoe deed hij dat? Misschien was hij gewoon een van die buitengewone postbodes; geen regen, sneeuw of duisternis, zelfs de dood zelf niet konden hem van zijn postronde houden. In zijn geval was stemmen vanuit het graf misschien niet echt fraude, het was gewoon toewijding.

Dan is er Linda Kesler van Nicholson, Georgia. Linda Kesler stierf in 2003. Zeventien jaar later stemde ze nog steeds bij de presidentsverkiezingen. Edward Skwiot, uit Trenton, Georgia, bracht zijn leven door met werken in een bouw- en onderwijsschool. In zijn vrije tijd hield hij van bluegrassmuziek. Volgens degenen die hem kenden, speelde hij meerdere instrumenten en genoot hij van jamsessies. Toen hij vijf jaar geleden op 82-jarige leeftijd stierf, leek het alsof hij voorgoed van deze wereld was verdwenen. Maar nee, vorige week stemde hij voor een president en hij was niet de enige.’

Linkse mensen zullen zeggen dat zo’n beperkt aantal stemmen een verschil van 14000 stemmen in Georgia niet kan wegwerken, en dat lijkt op eerste zicht juist. Maar niemand weet hoeveel van dergelijke verifieerbare bewijzen de Trumpcampagne in handen heeft; dat zal pas voor de rechter blijken, binnen enkele weken. En er bestaat een kans dat rechters dan de logische beslissing nemen om een volledig onderzoek te bevelen naar de lijst van geregistreerde kiezers in Georgia, het bestand aan wie de postbrieven verzonden zijn. Als dan zou blijken dat dat bestand duizenden tot tienduizenden namen bevat van mensen die dood zijn, verhuisd zijn of geen stemrecht hebben, dan kan deze race nog grote verrassingen opleveren.

Intussen draait de censuurmachine op volle toeren. Berichten van REACT over de kiesfraude in de VS worden in opdracht van Facebook en tegen betaling gecensureerd door de anonieme linkse censuurhuurlingen van DPA (Deutsche Presse Agentur), gevestigd in de Karel de Grotelaan 1 in Brussel. Als deze linkse leugenaars beslissen dat onze berichten ‘onwaar’ zijn, dan wordt REACT op Facebook gestraft met een vermindering van de verspreiding. Help ons dus mee de censuur doorbreken, DEEL en like onze berichten!

https://video.foxnews.com/v/6209232817001#sp=show-clips

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Georgia, waar een postbode ook na de dood kan stemmen per post”

  1. Hoe vaak moeten dactcheckers en zelfs rechters zich er nog over buigen waar toch echt al vaker naar voren is gekomen dat het valse claims zijn, voordat sites als reactnieuws en anderen stoppen met dit soort nonsens te verspreiden.

    Is het omdat Trumo zijn verlies niet kan nemen en al een half jaar van te voren begon te drammen fraude fraude terwijl niets erop wees dat er fraude gepleegd was. Of is het omdat gewoon alles wat trump zegt maar voor lief wordt genomen.

    Durf eens echt kritisch te zijn ook op Trump en check ook zijn nonsens.

    https://www.factcheck.org/2020/11/thin-allegations-of-dead-people-voting/

Trending

%d