Filip en Mathilde en De Croo morgen 11 uur op showbezoek in Aalst

We zitten midden in de coronacrisis en in de ziekenhuizen heeft men dus de handen vol, maar zo’n moment is natuurlijk ook een uitstekende kans voor het krakende belgische regime om wat promotie voor zichzelf te maken. Dus trekt morgen om 11 uur een hele karavaan naar het ziekenhuis van Aalst aan de Moorselbaan, met koning Filip, madam Mathilde, de nep-eerste-minister van de regering-zonder-Vlaamse-meerderheid Alexander De Croo, en ook nog Frankie ‘de geldverbrander’ Vandenbroucke.

Bedoeling is te spreken met een selectie van het personeel daar. Dat is daar niet mee opgezet, en stuurt de aankondiging die men kreeg vanuit de directie rond naar verschillende Vlaamsnationalisten, met de vraag morgen eventueel iets van een protestactie te voeren. ‘Die politieke elite heeft geen meerderheid in Vlaanderen en ze hebben de hele coronacrisis slecht aangepakt’, zo klinkt het. ‘Ze zijn hier niet welkom.’

One comment

  1. Zou de koning niet beter zorgen voor die Chinese vaccins die daar al beschikbaar zijn met zijn goede handelsrelaties in China?

Comments are closed.