Geel: ‘Wollah” te horen, ‘geen allochtonen’ volgens leugenpers?

Nadat eerder al een Vlaamse tiener werd mishandeld door allochtonen in Puurs, en daarna een Vlaamse tiener van een stationstrap werd gegooid in Kortrijk, was het vorige week de buurt aan een Vlaams meisje in Geel om geslagen, vernederd en beroofd te worden. Intussen nam de leugenpers het bericht over.

De politie van Geel voelde zich daardoor verplicht te reageren, en kiest de klassieke weg: vergoelijken en minimaliseren. Het was iets onder tieners, het meisje werd ‘maar kort’ gedwongen te knielen (alsof het dan minder erg is), men heeft ‘veel meer beelden dan wat getoond wordt’ (en dan?), en intussen een klassieker: ‘het dossier is complex’. Echt? Wat is er complex aan?

Maar het best van al: de politie meldt dat de berichten over ‘de afkomst van de daders’ (dat ze allochtoon zijn dus) ‘foutieve conclusies’ zijn. De leugenpers maakt daarvan, zonder kritische ingesteldheid of bronnencontrole: ‘het waren geen allochtonen’.

Tja, oordeel zelf. We hebben de audio van de originele beelden niet bewerkt, we hebben enkel het fragment tussen ongeveer 5 minuut 30 seconden en 5 minuut 60 seconden 5 keer achter elkaar geplakt. En wat horen we luid en duidelijk? Het Arabische woord ‘Wollah’. Geen allochtonen?

Nog beter: Een allochtoon uit Geel die de daders kent erkent in onze reactiemodule: ‘ Ik kan de meeste mensen op deze video herkennen, 1 van de 7 mensen op deze video dat het meisje aanvalt is BLANK.’ Deze allochtoon bevestigt dus dat van de 7 aanvallers er 6 allochtoon en 1 blank is. Hallo, politie? Waarom politiek correct ontkennen en minimaliseren wat glashelder blijkt uit de feiten?

5 comments

  1. De leugenpers liegt omdat de waarheid niet past in hun multiculturele fantasietje.

  2. Eens temeer blijkt de intentioneel DESinformerende, politiek-correct ontaarde “duiding” (sic) door tal van MSM- gazettepraat schrijvelaars en PoCo-hoernalisten der audivisuele media, politiek-correct slijmerig afgescheiden in. functie van hun verschaalde, hopeloos achterhaalde , Bokrijkse mei-68-ideologie.

  3. Er is maar een oplossing. Daders oppakken en inclusief de gehele familie deporteren.
    In Nederland stem ik op een anti islam partij namelijk de PVV.

  4. wat is dat toch met jullie kan je niet begrijpen dat je mensen kwets met geloof overtuiging en moet daar dan geweld uitkomen wat het land in gevaar brengt het maakt niets uit vrede op aarde

Comments are closed.