De onderzoeksgroep Vizier Op Links zorgt al enkele maanden voor de nodige beroering door op het sociale medium Twitter de noemenswaardige invloed van extreemlinks binnen de Nederlandse instituties bloot te leggen. Nu melden de onderzoekers een stap verder te zetten met het in kaart brengen van links activisme en linkse vooringenomenheid in de media. Men spoort journalisten, redacteuren, producers en verslaggevers aan om voorbeelden van linkse vooringenomenheid op hun redacties op te sturen naar de onderzoeksgroep.

Met de ontmaskering van Officier van Justitie Jacobien Vreekamp haalde de onderzoeksgroep landelijk de pers en Vreekamp moest zelfs onder publieke druk door het Openbaar Ministerie van een zaak worden gehaald. Ze verkeert met regelmaat in de kringen van zwarte racisten en deelde zelfs bestuursfuncties met hen om vervolgens te besluiten iemand uit het ‘anti-zwarte piet’-activisme niet te vervolgen wegens oproepen tot geweld.

Sinds begin juni is Vizier Op Links actief op Twitter om manifestaties van de linkse hegemonie in Nederland te onthullen, met als missie: ‘Vizier op links activisme: van onderwijs, rechtspraak en media tot de knokploegen van BLM en Antifa’. In vier maanden tijd wist het ruim 10.000 volgers aan zich te binden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “‘Vizier Op Links’ ontmaskert linkse extremisten binnen Nederlandse instituties”

  1. Henri van Doesburg

    De geschiedenis van de mensheid kan noch ongedaan noch herschreven worden. Het is wat het is. Onze cultuur stamt daar uit voort en behoord daarom onverbloemd worden uitgedragen in woord en (stang)beeld. Mogelijk met daarop kritiek, maar wel naar waarheid en zonder de huidige mensheid daarop aan te spreken.

  2. Dat zou oon in Belgie nodig blijken !

  3. Goede zaak dat er eindelijk iets is die linkse criminelen ontdoet van hun maskerende mondkapjes !

    1. Vreselijk wat in nederland gebeurt jankende negers en negerinnen over feestdagen ik weet het en dan zeuren over discriminatie terwijl ze dol op discriminen zijn. Altijd hoor je links blanken janken netals gestoorde zieke negerinnen met kinderen die sinterklaas feest haten. Ik ken ook jankende zieke linkse blanken vuile ratten zijn het. Goed voor ze dat ze bloot gaan met hun billen.

Trending

%d bloggers liken dit: