Syrische asielzoekerskinderen voeren schrikbewind in Fries dorp

Door gastschrijver Redbad

In het Friese dorp Buitenpost is grote beroering ontstaan door het gedrag van Syrische asielzoekerskinderen. In het dierenverblijf, dat onderdeel is van het Nordwincollege, werd vorige week een ware slachting aangericht. Geiten werden opgehangen, konijnen gewurgd, cavia’s onthoofd, kippen de kammen afgerukt en duiven losgelaten. Dit bleek het werk van drie kinderen, tussen de 7 en 10 jaar oud, uit twee asielzoekersgezinnen, die in de buurt van het college wonen. Naar verluid voeren deze minderjarigen een waar schrikbewind uit in het dorp, koeien en huisdieren worden met stenen en modder bekogeld en met stokken geslagen.

Katten worden gevangen en aan hun staart rondgeslingerd. Andere kinderen worden met dreigementen en stokslagen uit de speeltuin verjaagd. De fracties van de Partij voor de Vrijheid en de Frysk Nasjonale Party eisen maatregelen in de gemeenteraad. En daar zal het wel bij blijven, want minderjarig. In hun eigen land zouden ze zeer streng worden bestraft, maar de bevolking van Buitenpost zal, zolang de vlam niet in de pan slaat, de gevolgen van de asielindustrie lijdzaam moeten ondergaan.

9 comments

  1. Gewoon zelf actie ondernemen even links en rechts een huisbezoek afleggen voor een goed gesprek.

  2. Ach veel Friezen houden van de asielparasieten. Dat zie je aan hun stemgedrag. Ik wens ze nog veel meer narigheid.

  3. Dat is nu de reden om asielkinderen of gezinnen nooit, maar dan nooit naar NL te halen. Ook niet als er een quotum gehaald moet worden. Nee is nee.

  4. Tja, als je al borelingen mag aborteren zoals ook nu in Frankrijk, welk moreel gezag heb je dan nog om dieren, laat staan je eigen volk te beschermen …

  5. Het krapuul terugsturen, dit is verwerpelijk en hoeven wij niet te pikken. Dit zegt genoeg over de opvoeding van die kinderen, respectloos en gewelddadig😡😡😡. Gaat deze generatie krapuul teruggestuurd worden of gaan ze alles en iedereen blijven terroriseren? Schandalig om dit krapuul op te vangen.

Comments are closed.