Boycot anti-blank racistisch Coca-Cola

Coca-Cola is één van de multinationale bedrijven die de oproep tot censuur op Facebook heeft gesteund van het Soros-vehikel ‘Stop hate for profit’. Die oproep heeft o.a. geleid tot de censuur tegen afbeeldingen van Zwarte Piet.  Hier nog een extra argument om Coca-Cola te boycotten: de campagne ‘open als nooit tevoren’ die zopas gelanceerd werd. Als je een reclameclip lanceert in een overwegend blank gebied als Vlaanderen, en ervoor zorgt dat in je clip vrijwel uitsluitend zwarten en gesluierde moslima’s getoond worden, dan is dat duidelijk anti-blank racisme.  Het past ook opnieuw wonderwel in de agenda van Soros: met een nooit aflatende stroom propaganda en reclame de Europeanen ziek in het hoofd maken, zodat ze elk verzet tegen een omvolkt Vlaanderen en Europa opgeven.  Tenslotte is er nog een goede reden om Coca-Cola te boycotten: het bedrijf produceert overzoete ongezonde rommel, die belachelijk duur is en ons obesitas bezorgt. Buiten ermee dus!

13 comments

 1. Coca cola viel voor mij van z,n voetstuk. Ik heb 40 jaar in probleemwijken in Antwerpen gewerkt en mocht vele verschillende invloeden ervaren, echter voel ik me nu als gewone blanke man door Coca cola gestigmatiseerd.

 2. Ik drink ook geen negroïde producten meer, vanwege geen racist. een Vlaamse bruiswater drinkende niet Cola ziende- reclamefilmpje.

 3. Drink allemaal Redbull!
  De CEO van Red Bull onsloeg onlangs twee van zijn directeurs die Black-Lives-Matter terreur en diversiteit wilden promoten. Geen oikofobie toegelaten bij Red Bull!

  1. De pipo’s van Coca-Cola zijn een bende anti-blanke racisten.Blijkbaar mogen zij hier ongestraft mee doorgaan.Stel je voor dat zij even racistisch anti-zwart zouden zijn.Het kot te klein!!!!!
   Laten wij deze imbecielen treffen waar het pijn doen.Drink of schenk NOOIT meer een product van Coca-Cola!!!!!!
   Leve Red Bull!!

 4. 42 jaren heb ik met deze multinational, eigendom van (TUUT), zaken gedaan.
  Ik moet zeggen de meest arrogante leverancier waar ik al deze jaren mee heb moeten werken.
  Geen enkel coca Cola product wil ik nog zien en zeker niet aan een tafel waar ik aanzit!

 5. Het is frappant hoe de laatste maanden in tal van reclame video’s Blanke Mensen als een vermeende minderheid worden opgevoerd, noem het gerust “autochtobofobe discriminatie” want dat IS het toch in essentie. Mogelijk ligt deze strategie in het verlengde van wat UNIA met de politiek-correct intentioneel misleidende, eufemistische benaming “positieve actie”(sic) betiteld , autochtonen achteruitsteken ten voordele van allochtonen. Consequent die producten en diensten boycotten, die zo fervent autochtonofoob discriminatoir gepromoot worden, lijkt broodnodig want een dalende omzet veroorzaken zou die producenten en dienstverleners raken daar waar het hen pijn doet, in hun geldbeugel ! Blijf alert !

 6. Ik ben 100 % voor een boycot van Coca-Cola.
  Deze neerbuigende onderkruipers spelen het klaar om in een promotiefilmpje dat hier in Vlaanderen op TV getoond wordt minimum 80 % zwarte acteurs en actrices te laten optreden.
  Daar waar er in België slechts ruim minder dan 1% zwarte medeburgers zijn.
  Is dat om ons nu reeds mentaal voor te bereiden op een komende zwarte meerderheid misschien?
  Of is dit om de BLM -straatvechters achterna te lopen?
  En dat zij maar niet komen aandraven met het argument dat zij zich (per vergissing)gebaseerd hebben op de rassenverhoudingen in de USA.
  In de USA zijn er slechts 13 % zwarten en meer dan 73 % blanken -sorry “witten”
  Bende kruiperige zakkenvullers!

 7. Één schande van coca cola, ik hoop dat elke blanke stopt met cola drinken, en niet alleen cola loopt daar nog wel meer van den band

  1. Wal -ge – lijk ! Die clip ! Ik zet gewoon op “pauze” en spoel na een paar minuten door, (KNIP), zodat ik naar die zever niet moet kijken … Opgelost ? Ja , maar het BLIJFT WALGELIJK !!!!

 8. Laat ieder is zelf beslissen wat men drinkt al da gelul over rasisme komt zowa men strot uit bent ge ni content in belgie vertrek dan ben je hier gelukkig blijf dan wa ge ook beslist is ok als maar marcstopt met melken

 9. Pepsi is geen haar beter want ook in hun reclamespots zijn Blanken in de minderheid. Spendeer uw zuurverdiende Blanke centen niet aan “bruine“ producten als cola etc….Laat hen het in hun omzetcijfers daling gewaar worden .Dat zijn hun “weke delen” waar ge kunt tegen terug stampen !

 10. Ik drink al geruime tijd geen zoete limonades meer. Dit bevalt me prima.
  Probeer BDW te overtuigen om zijn aanbeden Zero Cola uit zijn dieet te bannen. ;-)

Comments are closed.