Zowel in Vlaanderen als in Nederland hebben vele tienduizenden mensen met verbijstering kennis genomen van de nieuwste censuurgolf van Facebook: afbeeldingen van onze traditionele kindervriend Zwarte Piet, die ‘stereotiep’ zouden zijn, zullen door Facebook verwijderd worden.  En mensen die toch nog vrij hun mening uiten op het sociale mediakanaal worden bedreigd: wie bij herhaling materiaal post dat strijdig is met de ‘gebruiksregels’, kan geblokkeerd worden (de beruchte 30-dagen-Facebook-gevangenis) of zelfs verwijderd worden.

Terwijl iedereen terecht schreeuwt tegen Facebook, wordt over het hoofd gezien wat aan de basis ligt van deze nieuwe censuurgolf: de boycotgolf tegen Facebook, die werd afgekondigd door grote multinationale bedrijven.  De extreemlinkse stichting ‘Stop hate for profit’ riep bedrijven op om Facebook te ‘straffen’ met het stopzetten van adverteren, als Facebook geen censuur toepaste op rechtse en politiek-incorrecte meningen.  Het wekt geen verbazing dat ‘Stop hate for profit’ de zoveelste mantelorganisatie is van George Soros, de sinistere extreemlinkse (TUUT) die overal ter wereld zijn enorm fortuin misbruikt om een extreemlinkse agenda door te drukken.

De censuurstichting van Soros, ‘Stop hate for profit’, kreeg de steun van o.a. Coca-Cola.  Maar vooral de steun van de Nederlandse multinational Unilever was cruciaal: dat voedingsbedrijf spendeert enorme budgetten aan reclame.

Waarom sprong Unilever op die kar?  Dat gebeurde onder druk van één van haar onderdelen: het van oorsprong Amerikaanse ijsjesbedrijf Ben&Jerry’s.  Sinds haar oprichting in 1978 profileert het bedrijf zich als extreemlinks.  Eén van haar oprichters is Ben Cohen, zoals de naam het zegt een (TUUT), net als Soros.  Hij steunt voluit de socialist Bernie Sanders, die ook van (TUUT) afkomst is.  Sinds 1996 is het ijs in Nederland te krijgen, en prompt steunde het bedrijf een campagne van Vluchtelingenwerk Nederland om de grenzen nog meer open te zetten om de omvolking te versnellen. Daarvoor werden zelfs potjes roomijs verspreid met de walgelijke kreet ‘refugees welcome’.  De Nederlandse Nationalist Constant Kusters riep toen al correct op tot een boycot. 

In 2000 werd Ben&Jerry’s overgenomen door Unilever, en sindsdien bepaalt het van binnenuit Unilever mee een linkse koers.  De eis om censuur tegen rechts door Facebook in 2020 was daar een logisch onderdeel van, met nu dus de censuur tegen Zwarte Piet als resultaat.

De conclusie voor al wie van Zwarte Piet, van het vrije denken houdt en tegen censuur is, is dus duidelijk: boycot Ben&Jerry’s!

Een nationalist stuurde ons intussen per email een verslagje van een tragische vergissing die hij maakte in een winkel:  ‘ Ik ging vandaag naar de supermarkt.  Bij het begin van het winkelen dacht ik dat ik een heleboel Ben&Jerry’s ijs ging eten, en laadde dat in mijn winkelkar.  Maar aan het einde van mijn winkeltocht bedacht ik dat ik er toch geen trek meer in had, en laadde ik de dozen weer uit voor de diepvrieskast, waarbij ik toch wel vergat om het ijs weer in de diepvrieskast te zetten, zeker.  Het ijs van Ben&Jerry’s was zo helemaal gesmolten, en moest denk ik nadien door de supermarkt weggegooid worden.  Hoe vergeetachtig een mens toch kan zijn, hé.’  Inderdaad, missen is menselijk!  Dus haal vooral géén ijs van Ben&Jerry’s uit de diepvrieskasten in de supermarkt om het daarna te laten staan om weg te smelten!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Soros, Ben&Jerry’s en Zwarte Piet: extreemlinks ijsbedrijf veroorzaakte Facebookcensuur”

  1. […] de censuurgolf vandaan komt.  Ze werd opgestart door de sinistere schoft George Soros, die een extreemlinkse haatcampagne startte tegen de vrije meningsuiting, om grote bedrijven onder druk te zetten om censuur te eisen tegen rechtse meningen.  Dat leidde […]

  2. jan hammerbacher

    Het zou geen slecht ideetje zijn om hier een pagina met te boycotten bedrijven aan te maken want ik begin eerlijk gezegd het overzicht te verliezen.

  3. […] één van de multinationale bedrijven die de oproep tot censuur op Facebook heeft gesteund van het Soros-vehikel ‘Stop hate for profit’. Die oproep heeft o.a. geleid tot de censuur tegen afbeeldingen van Zwarte Piet.  Hier nog een […]

  4. TUUTofobe toeter

    Er staat één keer een censurerende “TUUT” te weinig, namelijk bij Bernie Sanders.

  5. Vergeet ook Coca-Cola niet in het lijstje van “te boycotten”. Hun nieuwe “open” reclame is gewoonweg ergerlijk.

  6. dat van dat ijs te doen smelten is zeker geen goed idee en dom: als je dit doet is het pure winst voor ben&jerry’s . de supermarkt heeft namelijk dit product aangekocht en moet dus een nieuwe lading aankopen uit eigen zakken. dus sponser je hoe dan ook ben&jerry’s . gewoon niet kopen of verstoppen door er andere producten op te leggen .

  7. Daniel Van ’tveld

    Ik wil dit delen om 12.34 uur en wordt onmiddellijk geblokkeerd door Facebook : ” Fout / Warning
    Je chatbericht kan niet worden verstuurd omdat het inhoud bevat die andere personen op Facebook als aanstootgevend hebben gerapporteerd.

  8. ‘Stop hate for profit’ is een organisatie gefinancierd door de medogenloze sociopaat Soros die de Britse pond kapot speculeerde en die in het verleden vele crisissen heeft veroorzaakt in Aziatische landen. Echt het hoogtepunt van hypocrisie.
    De massa wordt steeds misleid omdat de naam van die organisaties steeds het omgekeerde betekent dan wat het in werkelijkheid is. ‘Hope not hate’ is ook zo’n voorbeeld van een anti-blanke haatgroepering die zich camoufleert achter zijn naam, maar in werkelijkheid een zeer sinistere organisatie is, ook gefinancierd door gekke Soros.
    Ik boycot al die bedrijven zoals Ben&Jerry’s of pro-BLM bedrijven, dat is voorlopig de enige macht die wij hebben als Europese volk en het is wat iedereen zou moeten doen.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading