Zoals ieder jaar rond dezelfde periode, namelijk de maanden juli en augustus, doen de redacteuren van ReactNieuws wat rustiger aan, vanwege het mooie weer en de noodzaak om even bij te komen van alle hectiek. Er verschijnen dus wel artikels op de webstek, maar niet meer in de aantallen die u van ons gewend bent. Het is voor ons tevens de mogelijkheid om alle berichtgeving én wat hieromtrent speelt goed te analyseren, zodat we na deze periode nog beter geïnformeerd voor de dag komen.

Mocht u nu zelf belangstelling hebben om vandaag of in de nabije toekomst nieuws of achtergronden te schrijven voor een webstek, die helemaal zonder geld van overheden, oligarchen of het grootbedrijf functioneert en dus gewoon écht nieuws kan brengen, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Wij hebben daarnaast middelen nodig om ons verder te ontwikkelen. De kleinste gift is voor ons al waardevol. Om ons financieel te ondersteunen, ga dan hiernaartoe.

Mocht de actualiteit dit van ons vragen, dan zullen wij uiteraard alsnog bovenop het nieuws duiken om hierover te verslaan.

Alvast een fijne vakantie toegewenst.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Zomervakantie: minder artikels op ReactNieuws”

  1. Alvast een gelukkige Vlaamse feestdag toegewenst en geniet van je vakantie.

  2. Annette Van Meervelde

    Geniet van een welverdiende vacantie. Zoals wij ook gaan doen.

  3. Nog minder artikels in de zomer dan anders? Is bijna onmogelijk.

  4. Take your time, enjoy. 🌞 ✈️

Trending

%d bloggers liken dit: