Black Lives Matter in Griekenland onderdeel asielindustrie

De modetrend ‘black lives matter’ heeft ook Griekenland bereikt en is daar nauw verbonden met de lokale asielindustrie en diverse NGO’s. Bij demonstraties in Athene, voor het openzetten van de Europese buitengrenzen en het verstrekken van paspoorten aan illegalen, was te zien en horen dat hierbij ook de mondiale trend over ‘bedreigde’ zwarte levens werd ingezet. Dergelijke demonstraties worden ondersteund door extreemlinkse activisten, die de aanwezige massa’s migranten trachten te mobiliseren tegen de natiestaat en haar bestuurders.

Tijdens de laatste demonstratie werd door de voornaamste onder de extreemlinkse sprekers opgeroepen tot het openen zetten van alle grenzen, dat alle ‘vluchtelingen’ welkom zijn en dat men de minister van immigratie uit zijn functie wil zetten. De eerste minister van Griekenland Kyriakos Mitsotakis moest volgens de spreker worden gedeporteerd. Dit onder luid gejuich en boorden met daarop het bericht ‘black lives matter’ en ‘refugee lives matter’.

5 comments

  1. Wat mij verbaast is dat niemand de verbanden tussen deze klimaathype(fascisisch), de BLM, de vluchtelingen taxis kan of durft bloot te leggen. Net zoals niemand van de pers of politici de banden wil doorknippen met islam financiering vanuit het buitenland, de zogenaamde etnisch-culturele verenigingen die gewoon belastingsgeld opslorpen om onze mij ter vernietigen. Hebben we echt geen journalisten of politici met ballen meer ?

    1. Wij weten onze aandeelhouders wel te vinden !

  2. Tijdens het Griekse kolonelsregime, de militaire junta van 1967 tot 1974 zou het niet gekunnen hebben, zeker weten

  3. Idioten zieke geesten zijn overal bezig all live matters. In elke idiote land komt dit voor om er gek van te worden. Ziekelijke de planeet is van ieder ook van dieren niet alleen van 1 soort mensen donderop zieke geesten not only black lives matter. Blanken haten hun eigen kleur jammer genoeg dan gaat dit gebeuren.

    1. Inderdaad ! De masochistische blanke zelfhaat wordt immers intens gepromoot door politiek-correct ontaarde, gauchistische gazettenpraat schrijvelaars en dito hoeralisten der audiovisuele media ; pure en onversneden, tegen de blanke borst stuitende autodestructieve Oikofobie. Toon trots zelfrespect als dankbetuiging aan uw blanke voorouders, opdat ze zich niet zouden moeten omdraaien in hun graf. Laat u niet kleineren door u “wit” te laten benoemen i.p.v. “blank”, u bent immers noch albino noch sneeuwman ! Andere mensenrassen doen toch ook niet aan Oikofobie maar mogen ook terecht fier zijn op hun andere afkomst & cultuur. Laat u door PoCo-propaganda niet wijsmaken dat er maar één enkel mensenras (“etnie” in PoCo-bargoens wartaal) zou zijn omdat er maar één enkele mensenSOORT de evolutie overleefde “Homo Sapiens” in meerdere kleurschakeringen. Blijf consequent ; laat u niet indoctrineren met continu door PoCo Pipo’s & Pipa’s gedwangvoederde desinformatie ; o.a. de intentionele struisvogelpolitiek, de quasi negationistische miskenning van het objectief-correct empirisch constateerbaar onderscheid tussen mensenSOORT en mensenRAS, zet geen politiek-correcte paardenbril op ter zake, u bent toch noch een nestbevuiler van het Blanke Nest , geen sossewieter noch dito gifgroene cactus, die nog slechts met enkelen zijn volgens de recentste peiling. Huldig niet hun verborgen agenda ; “Weg met ons, blanken” !

Comments are closed.