Een voordeel van de leugenpers is dat, wie hun truuks en technieken doorziet, hun acties zelfs kan voorspellen.  Twee dagen geleden besteedden we hier aandacht aan de gunstige peiling, die van het Vlaams Belang veruit de grootste partij van Vlaanderen maakt.  We schreven toen dat dat niet noodzakelijk goed nieuws is, want: ‘ De koploper in de peilingen komt ook in het vizier van alle tegenstanders en de leugenpers; verwacht u dus aan meer leugens, laster, valse ‘onderzoeksjournalistiek’ en meer van dat soort fraais… ‘

En kijk, vandaag toeteren alle fake news media het grote nepnieuws van de dag: ‘Dries van Langenhove is op heterdaad betrapt op een lockdownparty’.  De reactie die men bij de gewone burger dan wenst op te wekken is die van: ‘Oeioei, dat mag niet’, ‘hij houdt zich zelf niet aan de regels’, ‘hij voelt zich als parlementair beter dan een ander’…  De reactie die men bij de doorsnee VB’er wenst op te wekken is die van: ‘oeioei, hij had toch slimmer moeten zijn’; ‘ze weten toch dat een VB’er scherper in de gaten wordt gehouden, dan kan men zich geen enkele misstap veroorloven’…

De leugen schuilt hem hier in het gebruik van het woord ‘lockdownparty’.  Het begrip lockdownparty dook op, toen mensen de dag voor het ingaan van de ‘lockdown’ (zeg maar stilleggen van het maatschappelijk leven) nog eens uitgebreid gingen feesten op café.  Dat was dus niet verboden, maar wel niet bijster slim.  In dit geval is er echter van een ‘lockdownparty’ geen sprake; het blijkt, dat Dries Van Langenhove privé bij mensen thuis was uitgenodigd voor een barbecue.  Het grote nepnieuwsfeit is dus dat hij… een worstje van de barbecue gegeten heeft.

Niets aan de hand dus.  Much ado about nothing.  En dit soort flauwekul, onzin en opgeblazen ballonnen over VB’ers gaan we nu dus elke week van de leugenpers voorgeschoteld krijgen.  Het gewenste effect bij de burger is: ‘Amaai, bij die mannen is het toch elke week wel iets’, en dat kost stemmen.

Het VB is nu democratisch de grootste, en DAT kan en zal het regime niet laten gebeuren, omdat dan al hun subsidies en vette postjes op losse schroeven komen te staan.  Om de poen is het hen te doen.  Velen ook binnen het VB onderschatten de inzet van de oorlog die is ingezet.  Alle middelen, de smerigste eerst, zullen nu door het regime ingezet worden om het VB te schaden.  Dit is nog maar het begin.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Groot nepnieuws: Dries van Langenhove eet worstje van de barbecue!”

  1. Wat een heksenjacht zeg! Op een barbecue in de buitenlucht is er bijna geen kans tot besmetting. Let ook op het gewichtige taalgebruik in het fake-nieuwsblad “het parket bevestigt…” om van een mug een olifant te kunnen maken. De verwevenheid van de linkse ‘media’ en linkse ‘justitie’ begint trouwens ook maffieuze vormen aan te nemen.

  2. Rioolgazetteke “De Schandaard”

    Telkens we met propaganda modder maar naar Dries kunnen gooien met onze Linkse hand hebben we politiek-correcte lol.

  3. Fatsoenlijke welvoeglijkaard , Deftigbergen

    Oei oei oei, maar die Dries is stout ,echt stout want hij eet geen vegetarisch konijnenvoeder !

Trending

%d