Er was weer eens een ‘akkefietje’ in Anderlecht. Een ‘fait divers’ zoals sommigen het weleens noemden. De betrokkenen waren ‘jongeren’ en ze gebruikten een mes, waarmee om nog onbekende redenen werd gestoken. Een gewoon dagje Anderlecht of Brussel met andere woorden.

We hebben belekes van de arrestatie van één van deze ‘jongeren’. Zoals dat ook normaal is in Anderlecht, was het geen gewillige arrestatie. We zien agenten die klappen krijgen en tegen de grond gewerkt worden. Eén van de agenten wordt vol op het hoofd getrapt. Tijdens de ramadan is het Brussels Hoofdstedelijk Gewest sowieso al een brandend kruitvat en dat was deze keer dus niet anders.

Wie twijfelt aan de echtheid of locatie van de beelden kunnen we vertellen dat het filmpje werd verspreid door VSOA Politie, de vakbond dus van de arm der wet. Geen Fake News dus, mijnheer De Croo en Co.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “[VIDEO] Anderlecht: vreemdelingen slaan en schoppen agenten tijdens arrestatie”

  1. De Orcs van Mordor hebben weer toegeslagen in Anderlecht. In de fake-news pers natuurlijk geen woord over wie deze daders zijn. De lafaards in de liberale pers veroordelen de daders zelfs niet eens meer, want als vreemdeling kan je namelijk nooit iets verkeerd doen. Deze agenten moeten vervangen worden door linkse journalisten, linkse politiekers en linkse docenten. Laat de linkiewinkies maar eens in de klappen delen, misschien gaan hun naïeve oogkleppen dan eindelijk open.

  2. En als een bejaarde op een bankje ging zitten 250 euro boete,direkt een wet voor gestemd en dit……

  3. Hendrik Degezelle

    Vraag : Wanneer gaat de Politie nu eindelijk eens de vuurwapens gebruiken, ze riskeren hier toch zware lestels, of zelfs hun leven?
    Antwoord : Omdat het dan oorlog wordt. Want geen een van die gasten heeft al ooit enig vuurwapen ingeleverd, dit in tegenstelling tot de brave gedweëe autochtone Belgen. En veertig jaar geleden wisten ze bij de Rijkswacht al met zekerheid dat, mochten ze ooit huiszoekingen mogen uitvoeren hebben in dat Brussels ‘milieu’, ze genoeg vuurwapens zouden gevonden hebben om er een leger mee te bevoorraden.

  4. Als ik die wout geweest was hadt ik tien keer geschoten

  5. Als permissiviteit politiek-.correct ontaard mismeesterd wordt als vermeende “verdraagzaamheid”(sic) krijgen “jongeren” (ge weet wel !) carte blanche om Politie te belagen en te molesteren. Want de vermeende rechten van de crapuleuze mens dienen te primeren op de rechten van de slachtoffer mens volgens ELKE politiek-correct gedegenereerde Linkse Liga. Zet de para’s met bajonet-op-het-geweer !

  6. Mieke Michiels

    Kruitvat bedoelen jullie toch denk ik

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading