Kris Peeters wordt door de CD&V politiek benoemd in de raad van bestuur van Elia.  Dat is het bedrijf dat van de Belgische staat het monopolie heeft gekregen op de uitbating van het hoogspanningsnet.  Volgens de mandatenlijst van het Rekenhof is zo’n functie goed voor tussen de 50.000 en 100.000 euro per jaar; in 2018 werden die gegraaid door Philip Heylen (CD&V), zo blijkt uit de mandatenlijst 2018 van het Rekenhof.

Elektriciteit is één van de manieren waarop de Vlaming door de particratie wordt uitgeperst.  Meer dan de helft van wat u jaarlijks betaalt aan energie bestaat uit heffingen, taksen en belastingen.  Dat geld moet dienen om verder de zakken te vullen van politici die door de kiezer zijn weggestemd.  Kris Peeters probeerde burgemeester van Antwerpen te worden, maar dat mislukte totaal.

Kris Peeters heeft geen enkel diploma dat wijst op enige kennis van elektriciteit.  Hij is van opleiding jurist.

Het belastinggeld van Elia komt bovenop het belastinggeld dat Kris Peeters maandelijks ontvangt als Europees parlementslid: een basisloon van 6.824,85 euro netto, een niet-gecontroleerde ‘onkostenvergoeding’ van 4.513 euro, en een dagvergoeding van tussen de 160 euro en 320 euro per dag.  Alles samen goed voor minstens 13.000 euro per maand.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “CD&V laat Kris Peeters 50.000 euro belastinggeld graaien bij Elia”

  1. vanthomme yvan

    schandalig.Dit zijn de zakkenvullers!!!!

  2. hectorvo250gmailcom

    Elia is toevallig toch geen familie van Unia, dat centrum dat gelijke kansen wil voor alleman? ‘t Is maar een vraagje, meer niet…

  3. Meneerke Peeters uit de gazet

    “Meneerke Peeters” was een populaire stripfiguur in de late 50-er & 60-er jaren . Elke gelijkenis met een weinig populaire, inmiddels weggepromoveerde zakkenvuller uit de aspergestreek berust puur op toeval en is dus uiteraard geenszins intentioneel bedoeld.

Trending

%d