In vooral de ziekenhuizen en thuiszorg van Nederland is gebleken dat er tijdens deze coronacrisis een constant tekort is aan beschermingsmiddelen, zoals mondkapjes en handschoenen. De oppositie legt regelmatig de regering het vuur aan de schenen over deze situatie, maar er lijkt nauwelijks iet te bewegen om dit probleem op te lossen. Des te meer is het verbazend dat Nederland een vlucht met beschermingsmiddelen vanuit China voor Montenegro heeft bekostigd, zo meldt de regering van het gelukkige land.

Dat is natuurlijk mooi deze solidariteit met andere Europeanen, maar het verklaart niet waarom in Nederland men zo lang medewerkers in de zorg niet van voldoende beschermingsmiddelen kan voorzien. Nederland heeft echter geen eigen buitenlandbeleid en dient blindelings te betalen wanneer een opdracht vanuit de NAVO op de deurmat valt. Er zijn volop plannen om Montenegro en andere landen van de Balkan te laten opslokken door het militaire apparaat van de NAVO.

Inmiddels lijkt de kritiek van de oppositiepartijen te zijn geland bij de Nederlandse regering en worden halsoverkop toch nog diverse mondkapjes besteld door het Landelijke Consortium Hulpmiddelen, dat onderdeel is van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

https://twitter.com/robert_bor/status/1254158287660081153

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Tekort aan beschermingsmiddelen in eigen land, Nederland en NAVO bevoorraden Montenegro”

  1. Pol, de populistische polarisator

    Enkel electoraal weerwerk gestuwd door polariserend populisme kan dit naar de toekomst toe remediëren.

  2. Oikofobie-ofoob

    Dit kadert volledig in de politiek-correcte Oikofobie-propaganda context van “andermans’ volk eerst, laat Eigen Volk verrekken”

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading