Sympathisanten van de actiegroep Rechts in Verzet laten duidelijk weten niet ingenomen te zijn met de bouw van nieuwe moskeeën in Nederland. In zowel het Gelderse Tiel als Nijmegen keert men zich tegen de verdere islamisering van Nederland, welke vergezeld gaat met de constante bouw van nieuwe moskeeën. In Tiel wil de Marokkaans-islamitische Vereniging El-Hassani Moskee een moskee gaan bouwen en in Nijmegen wil Turkije een nieuwe Diyanet-moskee neerplanten. Er werden teksten met krijt getekend, boorden met affiches geplaatst en spandoeken opgehangen tegen de bouw van deze nieuwe moskeeën.

De organisatie zelf spreekt op haar webstek over de meest recente ‘protestacties tegen nieuwbouwplannen’. In Tiel krijgt de moskee zelfs een azan, die vijfmaal per dag een oproep tot gebed en bekering door de buurt laat galmen. In Nijmegen gaat Turkije haar invloed door het netwerk van Diyanet-moskeeën verder uitbreiden middels een nieuwe moskee. Hoewel het land in een coronacrisis verkeert, laten de activisten blijken de islamisering van Nederland niet te zijn vergeten.

In Tiel;

In Nijmegen;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Bouw moskeeën gaat gewoon door: Rechts in Verzet protesteert”

  1. Wie islam zaait, zal salafisme oogsten

  2. Karel Martel draait zich om in zijn graf !

  3. Het schijnt hier altijd over Nederland te gaan ?

    Is in “Pelgie” alles vet OK dan ?

    1. Kees, Koos, Miep, Truus & Toos uit Sexbierum, Friesland

      Neen, maar bij ons is het toch NOG erger, omdat wij “pilsie” uit Coia glaasjes drinken , “patatje oorlog” , “patatje kapsalon” of half gebakken “patat mét” suikerzoete mayonaise als gastronomische hoogstandjes beschouwen.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading