[VIDEO] Wat is er mis met een ‘dominant blank Europa’?

De Nederlandse politicus Thierry Baudet heeft in het verleden gezegd dat hij Europa graag dominant blank houdt. Dat is nu de status quo, dus wat is er mis met deze uitspraak? Bezoek het nieuwe YouTube kanaal de ‘Dietse Bazuin’ die het doel heeft dezelfde boodschap te verspreiden in een simpelere, hapklare vorm. Er zullen op Dietse Bazuin korte filmpjes gedeeld worden die het nationalistische wereldbeeld uiteenzetten, door middel van kritiek op liberaal-populistische retoriek van de gevestigde ‘rechtse’ partijen en door onze eigen standpunten op diverse thema’s te verklaren. Het eerste filmpje gaat in op deze uitspraak van de politicus van de Forum voor Democratie Thierry Baudet.

De regelmatige lezer van Reactnieuws zal zich herinneren een tijd terug het online tijdschrift Dietse Bazuin voorbij te hebben zien komen. Het doel van deze artikelbundel is langere artikelen over het nationalistische wereldbeeld te verzamelen en publiceren. Dit nieuwe project op YouTube staat open voor bijdrage van iedereen, in de vorm van ideeën, suggesties, hulp als animator of stemacteur of schrijver. Stuur een email naar dietsebazuin@gmail.com als u aan dit project bij wil dragen.

Er is geen harde ideologische lijn, maar de insteek is uiteraard sociaal conservatief. Op economisch vlak is alles welkom. Hoe links en marxistisch uw economische ideeën ook zijn, als het hout snijdt en niet in lijn is met de huidige globalistische internationale orde van financiële exploitatie, dan is het een welkome bijdrage die op zijn minst het overwegen waard is. Om de redenering achter een Dietse Bazuin YouTube kanaal verder in economische termen uit te leggen: ik concludeerde dat nationalisten momenteel niet genoeg gedaan krijgen en dat wijt ik aan te weinig steun voor onze ideeën onder de bevolking.

Te weinig marktaandeel om een grote speler te zijn in de wereld van massapolitiek dus. Hoe verovert men marktaandeel? Marketing. De huidige economische gedachte is dat de kwaliteit van het product niet uitmaakt als de marketing maar goed genoeg is. Daar ben ik het niet mee eens, een product is juist succesvol als het kwalitatief hoogwaardig is, en ik sta achter Nationalisme als product, maar als men niet weet dat een product bestaat zal niemand het ook kopen. Nationalisme heeft dus een marketingafdeling nodig.

One comment

  1. Ik zou graag storten voor te steunen maar geef dan een nr. door Zodat ik af en toe een storting kan doen maar niet op de manier die u opgeeft,want ik geef geen privé of bankgegevens vrij aan niemand,dus ik schrijf over van mijn rekening naar uw rekening en zo zijn er veel ouderen die jullie zouden steunen,dus aan u de keuze en voor de rest ben ik heel tevreden over ReactNieuws.LC

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    NVDR: Super, dank voor de steun! Stortingen zijn welkom op de rekening van REACT: BE32 9730 7703 4202. Dank!

Comments are closed.