De commissarissen van de Europese Unie zijn inmiddels al enige tijd aan het vergaderen over de gevolgen van de pandemie van het coronavirus die doorheen Europa raast. Ursula von der Leyen de voorzitter van de Europese Commissie laat weten dat er deze week zelfs wordt vergaderd over onder andere ‘de positieve gevolgen van de wijde omgang’ (social distancing). Daarnaast heeft von der Leyen ook een filmpje gemaakt voor ieder Europeaan, om te laten zien hoe je zo hygiënisch mogelijk je handen wast.

Het uitblijven van hulp van de Europese Unie irriteert met name de landen in het zuiden van ons continent. Vooral vanuit Italië was de kritiek stevig en wees men op de capaciteitsgrens van de EU. Men vroeg om concrete solidariteit, zoals van medische apparatuur, maar ontving slechts een communicatiecampagne. Verder dan een hoop persberichten en tweets lijkt men in Brussel inderdaad niet te komen en dat zie er dan uit zoals in het filmpje hieronder;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Coronavirus: Geen concrete hulp EU, wel filmpje handen wassen”

  1. Pilatus, die zijn handen waste in de onschuld

    Zo gemakkelijk een dikke pree opstrijken door handen te wassen ! Wat een verkwisting van belastinggeld , ik bied een videoke over “voetwassing” aan, volgende Witte Donderdag voor de helft van haar prijs

  2. Dit is waarschijnlijk het enige niveau waar de EC goed in is, en bovenal hiermee doen ze niemand pijn.

  3. ghislain briers

    tipisch voor eurocraten : veel bla bla , veel budgetten , veel regeltjes voor anderen . Maar iets concreet doen ? ? ? laten we hun macht , hun budgetten en lonen aanpassen aan hun concrete resultaten .

  4. Ludwig van Beethoven draait zich – voor de zoveelste keer al – om in zijn graf. Bij mijn weten maakte hij geen muziek voor geperverteerd politiek misbruik.

    1. Chuck Berry, posthuum vanuit de Zevende Hemel

      Inderdaad draait Beethoven zich om in zijn graf ; “Roll over Beethoven” componeerde ik daartoe…

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading