Dit jaar willen pedofielen een actie houden op 21 maart in Amsterdam. Zij geloven dat zij ook het recht hebben om lief te hebben met wie ze dat willen. Het is hun doel om eenzelfde aanvaarding te bekomen voor pedofilie als waar de lhbt-beweging voor streed en strijdt. In Nederland er een beweging die zichzelf ‘PedoPride’ noemt. Zoals hun naam suggereert, doen ze dat onder het mom van het seksueel bevrijden van kinderen. Dit is een groep van mensen die nepiofielen, pedofielen, hebefielen en efebofielen verenigt. De benamingen verwijzen naar kinderen van 0 tot puberleeftijd.

Dat is tweet van PedoPride (Nelson M.) van 2019 jaar:

“Kinderen en jongeren, en degene die hen lief hebben: nepiofielen, pedofielen, hebefielen en efebofielen, dienen onderdeel te zijn van Pride en welkom te zijn binnen de gemeenschap. Dit jaar zijn wij aanwezig bij @amsterdampride #PedoPride #PedoPride2019 (@PedoPride2019), July 21, 2019”

Het afgelopen jaar deelde een man kaartjes uit met daarop ‘#pedo¬pride’ tijdens een ‘pride optocht’ in Amsterdam. Hij hoopte dat er binnen de lhbtiqa+ ruimte kan zijn voor mensen die vallen op minderjarigen, maar stuitte op afkeer. Zijn flyers werden in beslag genomen en zijn beeltenis gedeeld op sociale media.

Een woordvoerder van de Amsterdamse optocht zei: “Wij willen onze naam niet hiermee geassocieerd zien. Dit hoort niet bij ons.” Het is absoluut terecht dat Nederlandse lhbt-beweging niets van doen wil hebben met de PedoPride. Volgens de statistieken van 2019 jaar van CBS, werden in Nederland 950 gevallen van ontucht met minderjarigen geregistreerd.

Wat doet de staat hiermee?

Van de overheid hoeven we weinig te verwachten. Pedofielen worden veelal beschermd door de overheid en mogen onder het motto van vrijheid van meningsuiting pedofilie veelal openlijk promoten. Ik denk dat het beschermen van kinderen veelal belangrijker als het beschermen van pedofielen. Ik sta voor een levenslange opsluiting van deze zieke mensen. Pedoseksueel gedrag is nooit te verantwoorden.

Kinderen zullen altijd kwetsbaar blijven voor misbruik door volwassenen. Een kind is fysiek, psychologisch, emotioneel kwetsbaar ten opzichte van een volwassene. Daarnaast is ieder kind afhankelijk van volwassenen voor grenzen, eten, medische zorgen, enzovoort.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Pedofielen willen op 21 maart in Amsterdam actievoeren”

 1. Dit is niet best,
  Wij van anti pedofilie , tijd voor actie gaan ons beraden hoe we hier mee om zullen gaan.
  We hebben een aanhang van 12.000+ volgers en moeten zien te voorkomen dat onze aanhangers massaal hier na toe gaan.
  Wij willen dit voorkomen, dit is niet onze manier.
  Echter denk ik dat (ook ivm het Corona virus) de gemeente Amsterdam dit zou moeten cancelen.

  1. Ik hoop het echt

 2. Beenharde, genadeloze repressie is vereist ter beveiliging van kinderen. Geen politiek-correct ontaarde flauwekul van “therapeutische begeleidingsmaatregelen”(sic) want “zachte heelmeesters maken stinken wonden” ! De vaders van slachtofferftjes dienen oordoppen en een notenkraker te krijgen vooraleer in cellen te treden waar die smeerlappen thuishoren. DAT zou een efficiënte “therapeutische maatregel” kunnen vormen !

  1. Dat klinkt geweldig, maar wat kun je echt doen met de drukte van deze mensen die op 21 maart naar het plein gaan om hun rechten te verdedigen? Ik heb het gevoel dat de regering niets kan doen. WIe gaat dit bestrijden? Burgers? De ouders van getroffen kinderen?

Trending

%d bloggers liken dit: