Bronnen nabij de Turkse regering laten weten dat de grenzen naar de Europese Unie voor de komende 72 uur worden geopend. Zowel via land en zee kunnen de ‘vluchtelingen’ per direct uit Turkije vertrekken. In het land zouden zich 3,7 miljoen illegalen bevinden, hoewel volstrekt niet duidelijk is of dit enkel Syriërs zijn. De regering in Ankara maakt met regelmaat gebruik van dit chantagemiddel om zaken met de Europese Unie uit te onderhandelen.

De Europese Unie heeft in maart 2016 een vluchtelingenovereenkomst met Turkije gesloten.
Het land heeft miljarden ontvangen enkel om haar grenzen beter te bewaken en niet zomaar iedereen naar de EU te laten komen. Het wordt door vertegenwoordigers van de EU gezien als een belangrijk onderdeel van de Europese aanpak van de immigratie-invasie, omdat veel van hen via Turkije komen, maar het land is in het verleden telkenmale een onbetrouwbare partner gebleken.

Turkije is op het moment in het buurtland Syrië betrokken bij diverse militaire handelingen met haar eigen leger. Ook steunt ze daar Turks-extremistische milities die in gevechtshandelingen zijn verwikkeld met de Syrische regering. De ondersteuning van dit geweld is een belangrijke reden dat er wederom zulke vluchtelingenstromen in Syrië zelf zijn ontstaan.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

9 reacties op “[BREKEND] Nieuwe invasie in aantocht; Turkije opent grenzen voor ‘vluchtelingen’”

  1. […] geprobeerd om massaal immigranten naar Europa te drijven, maar de Griekse regering was er snel bij om deze invasie tegen te gaan en de grens in de regio Evros met haar leger hermetisch af te […]

  2. Heel Europa gaat naar de klote dus ook Nederland

  3. […] februari verbrak Turkije moedwillig de afspraken met de Europese Unie en gooide de grenzen open richting Griekenland. Daarbij jaagt men de migranten over de grens en intimideert het land de […]

  4. […] Eind februari heeft de Turkse regering besloten om de grenzen richting Griekenland te openen en massa’s mensen door te laten, inmiddels zit Griekenland met de problemen opgescheept. Er is een grootschalige stroom op gang gekomen van mensen uit alle delen van de wereld. Griekse grenswachten worden door hen aangevallen en met van alles bestookt, onder de bekende kreet ‘allah akbar’. Op het eiland Griekse Lesbos, waar dagelijks bootjes met migranten aankomen werd deze week een Grieks-Orthodoxe kerk totaal vernield. […]

  5. Henk der Niederlánder

    Dat was te voorzien.
    De grenzen 72 uur open om Europa duidelijk te maken dat er weer meer geld moet komen, want die shit in Syrië moet ook betaald worden natuurlijk en omdat de Economie van Turkije er niet zo best voor staat word het wel snel een heel dure zaak.
    En wat doet Europa dan??
    Die trekt des burgers belasting portemonee, want Assad moet volgens Brussel nog steeds weg.
    En doordat Erdogan nou wat moeilijker bij de Syrische olie kan moet Europa in de knip.

  6. Onbegrijpelijk, dat er niemand iets onderneemd, voor het te laat is, we zijn te soft geworden! Dat die Turken onbetrouwbaar zijn, wist ik al! Zijn immers ook moslims!

  7. Mollige Maggie De Blokkedoos uit Dikkebus, Oost-Vlaanderen

    Rap nog enkele supplementaire OCMW-snoepkramen installeren ter verwelkoming der asielkolonisten. Wij hebben immers nog veel te veel geld op overschot in onze kapseizende tricolore Begroting…..

  8. Wanneer gaan onze (?) politici deze agressor eens kortwieken? Waarschijnlijk als hij ook baas is in een islamitisch Europa

    1. Cijfers op zondag : 75.000 doorgelaten personen. Je moet personen lezen als 75.000 gevluchte terroristen.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading