In de wijk Woensel van de stad Eindhoven is op klaarlichte dag een meisje door een lichtgetinte Afrikaan mishandeld. Enkele omstanders kijken bij de grove gewelddadigheden rustig toe en de hele gebeurtenis werd gefilmd. Pas aan het einde steekt iemand een hand uit op het moment dat het meisje op de grond wordt geschopt en dan ook nog een aantal flinke vuistslagen krijgt te verwerken.

Geweld tegen Nederlanders door de racistische en revanchistische Afrikaanse jeugd komt in steeds grotere getalen voor. Er is onder hen weinig oog of het bij de slachtoffers om jonge of zelfs oude mensen gaat, of ze weerbaar zijn of niet, dat maakt allemaal niet uit. Het stadsdeel Woensel in Eindhoven is vaker negatief in het nieuws vanwege criminaliteit en andersoortige onrust. Er zijn grote aantallen buitenlanders woonachtig, het gaat hier vooral om Marokkanen en Antillianen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “[VIDEO] Afrikaan mishandelt in Eindhoven op klaarlichte dag Nederlands meisje”

 1. Bongo uit de Congo

  Hoezo “Afrikaan” ? Ik zie een “neger”, het zou dus ook een Brazilaanse neger kunnen zijn en dat is geen “Afrikaan” maar een “Zuid-Amerikaan” ! “Afrikaan” is een geografische notie ; “een bruine Berber uit de Maghreb” , een “neger” uit de Congo en een “blanke Afrikaner” telg der “Boers” uit Zuid-Afrika” zijn allen “Afrikaan”. Wie waant dat de notie “neger” vermeend racistisch zou zijn, die leze eens de objectief-correcte betekenis van “neger”, die zonder politiek-correcte censuur in het woordenboek prijkt ; http://www.vandale.nl

 2. Welke opleiding of opvoeding heeft deze redactie gehad. Hierbij even duidelijk maken Antillianen zijn Nederlanders! Deze video heeft niks te maken met Marokkanen of Nederlandse Antillianen zoals deze redactie ons als Afrikanen noemde. Ik vind het erg vreselijk wat er op deze video gebeurde maar nog erger vind ik de uitspraak van deze redactie… Bizar ik zal me heel erg schamen als Nederlander die met zulke opmerkingen komen over buitenlanders.. Want niet alle blanke Nederlanders zijn heilig sorry!

  1. Wat een schoft Maar zij die daar staan te filmen en staan te kijken zijn nog grotere schoften

 3. Wie zegt dat hij een Afrikaan is?
  Wie zegt dat zij een Nederlandse meisje is?
  Waarom posten jullie dit soorten video’s op media?

  ReactNieuws je bent een vieserijk !!!!!

 4. Henk der Niederlánder

  @c Heinrich.
  Ik zal je een voorbeeld geven.
  Hier in het centrum van Tilburg werd een meisje in elkaar gebeukt door een Algerijn.
  Ik ben er naar toe gegaan en heb het ventje een paar beuken verkochtHet gevolg paar tanden van het ventje afgebroken en wat kleren gescheurd.
  Ventje een paar dagen in het ziekenhuis en doet aangifte tegen mij.
  Later moest Ik voorkomen en uiteraard was Ik schuldig, Ik kon lullen als brugman dat Ik het op nam voor het meisje en ook het meisje getuigde ten gunste van mij.
  Eind van de rit moet Ik voor de lul € 800,= betalen voor zijn tanden en voor zijn kleding nog eens € 300,= daarbij 3 maanden voorwaarlijke gevangenis straf.
  Stond allemaal in de krant dus je begrijpt wat daar voor een boodschap van uit gaat naar mensen die een meisje wil verdedigen tegen dit soort tuig.
  Later in hoger beroep vrij gesproken maar daar vond je niks over in de krant.
  Snap je nou hoe het werkt in het echte leven???

 5. Stoere stoere man ben je, ik heb 2 dochters en ik hoop dat jij dit noooooooooooit bij een van hen doet want ik zweer ‘t op mijn graf dat ik je vindt en dan……..

 6. Jullie die deze soorten dingen posten op media zijn heel erg . En ik ben anti en ik zeg fuck die al die jongens die meisjes slaan .want een meisje zijn mond is zijn defense ik hoop dat hij een broer hebt om die sukkel terug te pakken . Want hun kunnen tegen vrouwen zo te keer gaan maar tegen een man komt hij met een hele leger .daarom ik hoop dat het met mijn dochter een keer gebeurd dan merken hun van zelf wat gebeurd met en met hun leger die hun meenemen

 7. Is geen afrikaan een irakees hijheet andy

 8. Blanke Blanche Blankaert, Blankenberge

  Anti-blank racistisch geweld telt niet mee als “racistisch geïnspireerd”, politiek-correct ontaard beschouwd. Dit vormt onderdeel van de als “positieve actie”(sic) gecamoufleerde, geïnstitutionaliseerde autochtonofobe discriminatie die in het Oikofobie-DNA van het PoCo-Systeem ingebet zit. Onthouden in het stemhokje, weldra als de regeringsvorming totaal in een patstelling zal stranden, eerstdaags…..Laat u door PoCo-pipo’s & pipa’s niet wijs maken dat wij geen “Blanken” maar “witte mensen”(sic) zouden zijn ; wij zijn immers noch albino’s noch sneeuwmannen ! “IK BEN BLANK EN DAAR BEN IK FIER OP” want zo bewijs ik immers dankbaar respect aan mijn (voor)ouders !

 9. Dit is toch wat al die GsL, ’66, PvdA en vvd-stemmers willen. Meer immigratie, meer onaangepaste mohamedanen en meer van dit soort onmensen vrijelijk in onze maatschappij. Nou bedankt, en misschien dat dhr. Thierry Baudet nog een keertje een tweet wil wijden aan Mohamedanen die blanke meisjes lastigvallen. Met goedkeuring van Rogier v Boxtel van de NS(B).
  Of misschien dat al die deugers die Thierry aanvielen hier ook dan maar hun onnozele mening over willen geven?

 10. De Nederlandse jeugd is ook waardeloos, watjes zijn het! Je grijpt toch in met een paar man als er zoiets gebeurd! Dat zal ze leren van onze meiden af te blijven en op te rotten!

Trending

%d bloggers liken dit: