Een opvallende arrestatie van en onderzoekjournalist, met als vakgebied klimaat en ecologie. Vooraanstaand scepticus van de klimaathysterie, onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker, heeft een eigen webstek waarop hij regelmatig kritisch publiceert over de spelers en gelden die omgaan in dit verhaal. Hij werd op donderdag 30 januari thuis opgehaald door de politie en met enig geweld meegenomen naar het bureau. Naar eigen zeggen werd hem in eerste instantie niet verteld wat de reden voor de arrestatie was, later meldde de politie dat hij een ambtenaar van een Friese gemeente zou hebben bedreigd.

De opvatting over dat er sprake zou zijn van klimaatverandering en mensen hiervoor schuldig zijn en daarom veel geld uit de samenleving nodig is, is ook in Nederland een onderwerp waar een zwaar taboe op rust. Zo krijgen critici van de kartelmedia geen podium of worden voor al wat lelijk is uitgemaakt. Dat nu journalisten moeten vrezen voor huisbezoeken van de politie is ronduit een ernstige ontwikkeling.

De politie verklaart om 17 uur aan de Blauwe Tijger dat Rypke Zeilmaker is opgepakt wegens bedreiging van een ambtenaar van een gemeente in Friesland. De gemeente heeft aangifte gedaan en het OM heeft een onderzoek ingesteld.

Hieronder is een uitgebreide reactie te bekijken van Rypke Zeilmaker, toen hij gisterenavond aanschoof in de studio van de Blauwe Tijger;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] Onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker doet zijn verhaal over arrestatie”

  1. Helaas de onzin en bangmakerij moet doorgaan. Gelukkig trappen veel domme mensen in die fabeltjes.
    Stem op de PVV óf Fvd.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading