Migratiemuseum faillissement nabij en uit gebouw gezet

Ruim een honderdduizend euro aan huurachterstand, geen enkel zicht op waar de gemeenschapsgelden aan zijn uitgegeven en niemand van het bestuur van het museum die enige duiding wil geven. Dit beschrijft Omroep West, na enig onderzoek door journalisten van de lokale media. Het in het centrum van Den Haag gelegen pand, dat voor een miljoen is omgebouwd, zou zich moeten toewijden aan de positieve kanten van de massale komst van de migranten naar Nederland. Maar net als de werkelijke immigratie werd het een flop, onder aanvoering van een PvdA’er en met de lasten voor de Nederlandse belastingbetaler.

De hoeveelheid gelden die alleen de sociaaldemocraten hebben geroofd uit de Nederlandse samenleving voor het vertroetelen van migranten wordt wellicht ooit nog weleens becijferd en zal menigeen een halve hartaanval bezorgen. Ook bij de werkwijze rondom dit migratiemuseum valt op hoe gemakkelijk men met gelden van de Nederlandse burgers strooit, dat zelfs de begroting niet klopt en totaal niet duidelijk is wat men nu eigenlijk doet om dergelijke subsidies te rechtvaardigen.

Het geschuif met gelden wordt zoals altijd overgoten met een sausje van emotionele taal, zoals door de initiatiefnemer en toenmalig wethouder Rabin Baldewsingh (PvdA), die in het verleden met hole taal sprak van een ‘symbool van verbinding’ en met misplaatste zieligheid van ‘jullie migranten moeten wij niet’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.