Het onwaarschijnlijke is gebeurd, ze hebben mensen gevonden die tevreden zijn met Emmanuel Macron: de Vrijmetselaars van het Grootoosten van Frankrijk. In zijn nieuwjaarsboodschap zegt Jean-Philippe Hubsch, Grootmeester van het Grootoosten van Frankrijk, tevreden te zijn met Emmanuel Macron en zijn inzet voor het seculiere Frankrijk.

Hij uitte tevens zijn bezorgdheid over de sterke groei van het Rassemblement National van Marine Le Pen, dat hoogstwaarschijnlijk talrijke burgemeesters zal kunnen leveren bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart eerstkomend. Daarbij zouden er heel wat centrumsteden binnen het bereik liggen, zelfs in gebieden waar de partij vroeger minder goed scoorde.

De verzekeringsmakelaar uit Thionville hield ook een stevig pleidooi voor nog meer migratie en begrip voor gelukzoekers: “Zijn het politieke-, economische- of klimaatvluchtelingen, het maakt niet uit, deze mensen hebben er zelf niet om gevraagd en we moeten ze opvangen alsof het Fransen zijn”.

Om dat alles nog meer kleur te geven, maakte hij ook bekend dat zijn vrijdenkend clubje een uitstap naar Auschwitz zal organiseren.

Voor dat heerschap dat vroeger militeerde voor de RPR (centrumrechts) en zich nu uitgeeft voor een linkse gaullist, primeert de scheiding van kerk en staat. Voor ons niet gelaten. Maar dat geldt blijkbaar niet voor zijn logeclubje, dat zich te pas en onpas mengt in het politieke debat en de patriotten als duivels afschildert.

Ga gerust naar Auschwitz, Jean-Philippe, niemand houd je tegen. Maar laat u verkiezen als ge aan politiek wilt doen. Wees er wel van overtuigd dat uw oikofobe logeretoriek ons kan gestolen worden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d