Via een persmededeling (zie onderaan artikel) ontkent het Frans nationaal antiterrorismeparket de versie van politiek en pers, dat de moordpartij van Villejuif te wijten was aan de geestelijke toestand van de bekeerde moslim:

“Als de psychiatrische problemen van de dader dan al worden bevestigd, hebben de onderzoeken van de afgelopen uren een zekere radicalisering van de verdachte en een goed georganiseerde voorbereiding van zijn daad aangetoond”, maar ook “een doelbewuste en selectieve moorddadige koers, die de openbare orde ernstig kan verstoren door intimidatie of terreur”, aldus de procureur.

Het onderzoek dat in eerste instantie door het Openbaar Ministerie van Créteil werd uitgevoerd, wordt dus voortgezet door het antiterrorismeparket, dit voor ‘moord en poging tot moord, verbonden aan een terroristische organisatie’ en ‘deelname aan een criminele terroristische vereniging’.

Maar goed, voor de dader zal het niet veel uitmaken, hij werd immers naar zijn 72 maagden gekatapulteerd.

We kunnen, moeten, ons wel afvragen wat er achter de systematische wil om het islamitische terrorisme in de psychiatrische sfeer onder te brengen, schuilgaat?

Telkens worden we met dezelfde verhalen geconfronteerd. De dader(s) is/zijn:
1. Niet geregistreerd als potentieel terrorist (in Frankrijk ‘fiché S’)
2. Niet gekend door de veiligheidsdiensten
3. Psychiatrisch patiënt(en)
4. Vaak vriendelijk in de omgang!

Sinds 2015 zorgde de Jihad in Frankrijk voor 255 doden en 1100 gewonden. Er moeten wel heel wat ‘niet gekende gekken’ rondlopen, daar in het land van Macron.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d