Oostenrijkse justitie oordeelt strafrechtelijke vervolging Identitäre Bewegung zonder grondslag

De Oostenrijkse identitairen en hun voorman Martin Sellner blijken het slachtoffer te zijn van een politiek aangestuurd proces. De justitie van het land oordeelt keihard over de Grazer openbaar aanklager die vervolging heeft opgestart ‘zonder veel aanknopingspunten’ en de argumenten van de aanklager zijn ‘niet te begrijpen’ de reden voor de vervolging ‘blijft in het ongewisse’. De voorman van de identitairen Martin Sellner spreekt van ‘niet onderbouwde speculatie’ van de Grazer aanklager en is opgelucht over het oordeel.

Het is een opvallend oordeel van de Oostenrijkse justitie over de vervolging van de Identitäre Bewegung Österreich. De Grazer aanklager greep o.a. ook een financiële donatie aan van Brenton Tarrant, de moordenaar van Christchurch Nieuw-Zeeland, die richting Sellner was overgemaakt. Het idee dat dit zou betekenen dat Sellner en Tarrant samen iets zouden plannen noemde Justitie in haar oordeel ‘zuivere speculatie’.

Daarnaast werden ook de invallen bij de diverse identitaire voormannen als rechtsongeldig verklaard en moet de aanklager uit Graz alle ingewonnen gegevens hiervan vernietigen. Justitie sprak over 9 concrete bezwaren waarbij door de aanklager de wet is overtreden, waaronder het confisqueren van bankrekeningen, het overnemen van e-mailaccounts en telefoonnummers.

Martin Sellner werd bekend in veel Europese landen vanwege zijn activisme, vooral de specifieke actie om per schip op de Middellandse Zee, tegen de massale verscheping van nepvluchtelingen en de rol van mensensmokkelaars en regeringen, te ageren.

One comment

  1. 1) Feit is dat door de massa immigratie veel jongere blanke kinderen in een identiteits crisis raken ok, en ik heb deze verwarde kinderen ook persoonlijk gesproken in mijn buurt. Mijn buurt is aardig verkleurd nu, (Delft Zuid, pc 2624) en er is al een duidelijke apartheid hier, hele zielig om aan te zien, harde rassenscheiding in mijn buurt. Leuk is het niet ok.

    2) De Identiteitscrisis van de blanke Nederlanders is dus GEEN RECHTS EXTREMISME ok en ook GEEN RACISME, want het is een psychische stoornis die elke denkbare minderheid treft, incl bv te bleke Hollandse vrouwen die mij dus ook toevertrouwden hoe zij als bleke etnische minderheid keihard gediscrimineerd werden door de normaal gekleurde blanke Hollanders.

    3) Een mogelijke oplossing gaan wij toch binnen een paar maanden moeten presenteren, want nu gaat heel Europa richting bittere, KOUDE burgeroorlog en pijnlijke verarming van grote volksdelen.

Comments are closed.