Allochtone bende slaat brandweerman dood in Augsburg, Duitsland

In de Duitse stad Augsburg, met 300.000 inwoners zuidelijk gelegen in Beieren, werd een brandweerman van 49 jaar verraderlijk aangevallen door een bende van 7 allochtonen.  Hij werd zo zwaar geslagen en geschopt dat hij ter plekke stierf.  Ook een andere blanke man in het gezelschap werd verwond.

De twee waren met hun vrouwelijke partners op stap.  Men kan dus al raden wat de aanleiding was voor de agressie: als bendes jonge allochtonen voorbij blanke vrouwen wandelen, dan moeten er respectloze opmerkingen en geluiden gemaakt worden.  Wanneer een blanke man dan correct reageert, en het uitschot daarop aanspreekt, dan volgt de bekende islamitische explosie van geweld.

De hoofddader is 17 jaar en heeft maar liefst drie nationaliteiten: Turks, Libanees en Duits.  Dat betekent dus dat zijn moeder en vader Turks en Libanees zijn, en hij de ‘Duitse’ identiteitskaart enkel gekregen heeft omdat hij in Duitsland geboren is.  De tweede hoofddader heeft een ‘Zuideuropese nationaliteit’.

Een ernstige straf zal er niet komen.  Minderjarigen worden in het decadente West-Duitsland net als bij ons niet echt gestraft, maar krijgen enkel ‘maatregelen’, die inhouden dat ze na enkele jaren toezicht weer zo vrij als een vogel zijn.  Slachtpartijen als deze worden in Duitsland, net als bij ons, ook niet als moord vervolgd, maar als ‘ongelukjes’.  Zo raakte onlangs bekend dat de neger die een kind van 8 en zijn mama voor een aanstormende IC-trein duwde niet zal vervolgd worden voor moord: hij had immers niet de bedoeling het kind te doden, aldus het Duitse gerecht!

Ook de moord op deze brandweerman is een logisch gevolg van het plan van liberalen en socialisten dat volop in uitvoering is:  de omvolking van Europa, waarbij de blanke Europese volkeren vervangen worden door vreemdelingen.  Ook in Augsburg is deze omvolking bijna voltrokken.  In 2016 was al 40% allochtoon.  Al in 2011 was van alle inwoners jonger dan 17 jaar meer dan 50% allochtoon.  Nog enkele jaren en dan zijn Duitsers in Augsburg een minderheid in hun eigen stad.

 

2 comments

  1. Een echt plan is er niet. Nalatigheid van de liberalen en een bewust open grenzen beleid van rood-groen en die hele linkse bende zorgt ervoor dat er een omvolking gaande is. Je moet al onmetelijk dwaas zijn om dat niet te zien. De echte idioten zitten aan de zijde van zij die dit, om welke reden ook, niet willen zien.

  2. “(…) het plan van liberalen en socialisten dat volop in uitvoering is: de omvolking van Europa, waarbij de blanke Europese volkeren vervangen worden door vreemdelingen.” Gelooft u die belachelijke onzin zelf? Nu, dank zij Facebook is het mij niet onbekend dat sommigen zo onmetelijk dwaas zijn dat zij niet alleen blijken te geloven dat er zo’n plan bestaat, maar die ook nog idioot genoeg zijn om dergelijke leugenberichten verder te verspreiden.

Comments are closed.