De polarisering in Gent bereikt nieuwe hoogtes. Geen Sinterklaas voor buurtcentrum El Paso, maar wel Queen Nikkolah. Uiteraard om de kindjes met een migratieachtergrond niet te bruuskeren. Uiteraard omdat wij blanken allemaal kolonisten zijn en dat is bah!

We lachen er niet mee. Het buurthuis nodigde Mimi Waterfall uit, die de rol van goede kindervriend op zich naam. Uiteraard is de juffrouw in kwestie zélf een negerin en is ze zwaar getraumatiseerd door de Sinterklaasperiode uit haar jonge jaren. Want toen al werd door de kleuters de link gelegd tussen Zwarte Piet, het kolonialisme en Mimi haar zwarte snoet en bijhorende kroezelkopje. Want daar zijn kleuters mee bezig. Geschiedenis. En dan vooral de zwarte bladzijden ervan.

Enfin, wie dus hét multiculturele feest wil beleven moet in Gent zijn. Het helpt uiteraard dat je een onverwerkt trauma meesleurt uit je verleden. Daarbij de Europese tradities de vloer aanvegen is mooi meegenomen. Of zoals Watervallende Mimi – in het echt heet ze Noémie Ntoto – het zelf verwoordt: “Sinterklaas en Zwarte Piet passen niet in ons migratieverhaal. Het is tijd voor nieuwe tradities!

Wij denken: rot op met je vernielzucht. Zelfs in Suriname vieren ze Sint en Zwarte Piet. Zonder gezeik en traumatisch gezever over kolonies. Niets van dat alles, enkel een fijn kinderfeest zonder zeurpieten. Wat missen we die tijd nu al!

Goed artikel? Steun ons dan aub met 1 euro!

REACTNIEUWS werkt volledig met vrijwilligers. Dankzij jouw bijdrage betalen we de kosten van de website voor domein en hosting, en kunnen we via promotie méér mensen met het échte nieuws bereiken. Samen doorbreken we de linkse leugenpers!

€1,00

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “In Gent wordt Sinterklaas vervangen door de zwarte Queen Nikkolah…”

 1. Albino Piet , de asielkolonist

  Dat is tenminste politiek-correct !

  1. Vind je dat? verklaar je zieke geest van onze cultuur blijf je toch af?

 2. “Sinterklaas en Zwarte Piet passen niet in ons migratieverhaal. Het is tijd voor nieuwe tradities!“

  Zijn het onze tradities die niet meer passen in het migratieverhaal of correspondeert het migratieverhaal niet meer met onze tradities?! Wat een OVLD burgemeester die de Vlaming verraadt aanvangt !! En hetzelfde met de top van deze partij!! Maar loontje komt om zijn boontje…

 3. Vreemd ! Een nieuwe naam voor Sinterklaas. Migranten kenden Sinterklaas nochtans al onder een andere naam : OCMW. En je maakt hen niet wijs dat hij niet bestaat.
  Mr. Spock (van Mr. Spock’s Blog Site)

 4. Aan de schrijfstijl mag hier en daar wat gewerkt worden maar al bij al een leuk artikel

  1. Wat is er mis met de schrijfstijl?

 5. Pure & onversneden OIKOFOBIE !

Trending

%d bloggers liken dit: