In Londen is afgelopen vrijdag de zoveelste islamistische terreuraanslag gepleegd.  Deze keer werden twee jonge Britten met een mes doodgestoken, vooraleer de moslimterrorist uit Pakistan door de politie werd doodgeschoten.  Saskia Jones was amper 23, Jack Merritt was een rechtenstudent van 25.

Deze moordpartij had eenvoudig kunnen voorkomen worden.  Want de schoft, die nauwe contacten had met de Belgische horrorclub Sharia4Belgium, was eerder al ontmaskerd als een moslimterrorist, die een bomaanslag wilde plegen op de Londense beurs; hij werd daarvoor in 2012 tot 8 jaar cel veroordeeld.  En dat terwijl alleen de doodstraf, of een levenslange effectieve gevangenisstraf, voor moslimterroristen de juiste straf is, aangezien zij hun dodelijke ideologie islam nooit zullen verlaten.

Maar zelfs die lachwekkend lichte straf werd niet uitgezeten: hij werd vervroegd vrijgelaten.  En zo zorgde het lakse linkse Westeuropese rechtssysteem ervoor, dat het monster uit Pakistan twee onschuldige Britten aan zijn mes kon rijgen.

Aan de basis van de linkse laksheid in West-Europa ligt de mensenrechtencultus.  Ook al snijden islamterroristen onze nek af, rijden ze onze vrouwen en kinderen plat met trucks of blazen ze zich op in onze luchthavens, een terrorist is volgens links toch ‘in de eerste plaats een mens’, zoals journalist van De Morgen Bruno Struys het schreef in zijn boek in 2015.  Het is die criminele naïviteit die mensenlevens kost.

 

Goed artikel? Steun ons dan aub met 1 euro!

REACTNIEUWS werkt volledig met vrijwilligers. Dankzij jouw bijdrage betalen we de kosten van de website voor domein en hosting, en kunnen we via promotie méér mensen met het échte nieuws bereiken. Samen doorbreken we de linkse leugenpers!

€1,00

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: