N-VA-vriend ‘Plaid Cymru’ met boerkamadam naar verkiezingen

Al ooit van ‘Plaid Cymru’ gehoord?  Nee, dat is geen sofadekentje van de IKEA, wel de linkse ‘nationalistische partij’ van Wales, een deel van Groot-Brittannië.  Als dusdanig zijn ze één van de troeteltjes van nogal wat Vlaamsgezinden, wegens ‘arm volkje verdrukt door het stoute Britse Imperium’ etcetera.  Europees zijn ze samen met de N-VA lid van de EVA, een linkse volkjesclub.  Plaid Cymru is extreemlinks, net als andere nationalistische clubs in pakweg Catalonië, en wil dus open grenzen en méér islamisering.  Plaid Cymru pakte dan ook deze week trots uit met een verkiezingsspot met daarin een moslima met boerka.  ‘Wij zijn Wales’, klonk het.  Normaal denkend Wales pikte dat niet en stuurde een terechte shitstorm naar de partij.  Die bleef echter achter de boerkamadam staan, die luistert naar de typische Welshe naam Sahar Al-Faifi : ‘Rot even lekker op, islamofoben’, klonk de voorzitter stoer.

Tot een paar tweets van Al-Boerka boven water kwamen.  Volgens haar was de gruwelijke terreuraanslag op London Bridge niet de schuld van de moslimterroristen, maar wel van… de Joden.  Dat mocht dan weer niet van Plaid Cymru, en dus: exit Al-Faifi.  Alle filmpjes en tweets zijn nu verdwenen.  Net als het dekentje zelf na de verkiezingen?

 

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.