In België wordt vandaag overal 11 november herdacht, de dag van de Wapenstilstand in 1918 aan het einde van de Eerste Wereldoorlog. Burgers en journalisten willen dan nog wel eens aandacht hebben voor de honderdduizenden jonge MANNEN die in die oorlog sneuvelden, maar de linkse politieke partij Groen verspreidt via Facebook een gesponsord bericht waarin we lezen: ‘Tijdens oorlogen hebben vrouwen het meest te verduren.’

Nu zal je ons niet horen zeggen dat het leven van vrouwen tijdens oorlogen een pretje was of is, maar boudweg beweren dat zij meer te verduren hadden dan de jongens van 17-18 jaar die doodgeschoten, verbrand, met gifgas gewurgd of door artillerie aan flarden werden gereten? Daar moet je toch een slag van de (wind)molen voor gekregen hebben.

Fritz maakt zich op om met een vlammenwerper Britse, Franse, Vlaamse of Waalse of Amerikaanse MANNEN levend te verbranden in een loopgracht of een bunker. Maar hey, de vrouwen, DIE hadden het pas zwaar!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Knettergek Groen: ‘Tijdens oorlogen hebben vrouwen het meest te verduren’”

  1. de hypocrieten over de vrouwen de vrouwen die door de Islam als afval behandelt worden GEEN WOORD

  2. de linkse politieke partij Groen verspreidT via Facebook…

    “Voor wie haar geen geweld aandoet” !

    NVDR: Heel goet chezien!

Trending

%d