Volgens de toonaangevende, linkse bourgeoiskrant, in een artikel getiteld, ‘De 100 hervormingen die de situatie van migranten in Frankrijk hebben verhard’, zou Frankrijk een echte hel voor migranten zijn. Volgens hen zijn er sedert 1945 een honderdtal wetten aangenomen die het leven van vele gelukzoekers zo goed als ‘ondraaglijk’ maakt.

Het journaille vergeet daarbij wel te vermelden dat Frankrijk het enige land is dat is dat alle medische zorgen van de gelukzoekers op zich neemt, terwijl andere landen zich beperken tot spoedhulp. Het is tevens het westerse land waar sociale bijstand en dekking het meest uitgebreid zijn en waar het gepamper stilaan de waanzin bereikt. Aangeklaagd als ‘fake news’ door linkse duiders, bestaat er ook wel degelijk een creditcard voor asielzoekers.

Deze creditcard, waarvan 151.000 gelukzoekers er eentje bezitten, kost de belastingbetaler maandelijks 42 miljoen euro.

Blijkbaar tracht Le Monde aan de gespannen sfeer van de afgelopen weken (moorden in de Parijse prefectuur, brandstichtingen, hinderlagen en beschietingen van politie en brandweer in Béziers en Chanteloup-Les-Vignes) een andere wending te geven. Volgens een recent onderzoek, dat na vele andere tot hetzelfde besluit komt, zien 60% van de Fransen migranten als een grote bedreiging en denkt 77% zelfs dat de komst van een sterke leider nodig is om dat nog enigszins terug te schroeven.

In hetzelfde nummer van Le Monde wordt in een artikel gesproken over de ‘stigmatisering’ van moslims, waarvan 43% zich het slachtoffer zou voelen, vooral tijdens sollicitatiegesprekken. Ze worden afgewezen wegens hun uiterlijk, hun leeftijd, hun lichaamsbouw, hun kleding en hun moslim zijn. Enfin, de bekende klaagzang.

Het komt erop neer dat zij die toch naar Frankrijk willen immigreren, allemaal masochistische trekken vertonen. Wegblijven, zouden we zeggen. Waarom al die ellende opzoeken wanneer het in Tanger, Bamako of Ouagadougou toch zoveel beter is en waar van discriminatie of racisme geen sprake is. Bij ons zou de keuze snel gemaakt zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Frankrijk, een hel voor migranten en moslims, volgens Le Monde….”

  1. Erg duidelijk voor wie het wil zien……Het zijn immigranten met een OPDRACHT ,nl de landen bezetten voor Alah.en nu zonder weerstand mogelijk door politieke leiders gekozen door een gehersenspoeld volk.

Trending

%d bloggers liken dit: